Къде да си пръскаме парфюма по тялото, за да ни издържа най-дълго

вход през zajenata.bg
За Жената
Мода
Парфюми
Къде да си пръскаме парфюма по тялото, за да ни издържа най-дълго
5637
Къде да си пръскаме парфюма по тялото, за да ни издържа най-дълго

Ако искате през целият ден да миришете на нежна цветна или освежителна, цитрусова нота, трябва да сложите парфюм на правилните места, т.е. частите от тялото, които най-много се изпотяват, защото те ще помогнат на парфюма да се разпространи и вие ще миришете хубаво дълго време. 

Коса 

Вярвате или не, някои смятат, че космите на косата по-добре предават миризмата от вашата кожа. Въпреки това бъдете внимателни, когато нанасяте парфюма, не го правете директно на косата, а напръскайте  малко на четката и така равномерно и фино ще усещате миризмата на косата. 

Зад ушите

Както и на китките на ръцете, така и зад ушите може да се усети пулса, т.е.

вените са по-близо до кожата, с което се генерира повече топлина и миризмата се усеща силно. Нанасянето на парфюм на тези точки веднага ще ви даде по-добри резултати. В същото време, ако носите бижута това е отлична алтернатива вместо нанасянето парфюм на шията, защото парфюмът може да остави следи от огърлица. 

В долната част на гърба

Може ви звучи странно, но нанасянето на парфюм на долната част на гърба ще създаде мирисна вълна между кожата и дрехите. Вашите естествени движения във въздуха ще разливат миризмата едва доловимо за хората около вас, а също така няма бързо да изветрее миризмата.

От вътрешната страна на лактите

Това е още една от точките, където се чувства пулса, там също е добра алтернатива. За да увеличите максимално разпространението на миризмата хубаво хидратирайте кожата на ръцете преди да нанесете аромат. 

Зад колената

Дори и ако не сте внимавали в часовете по физика, обаче вероятно сте запаметили, че топлия вуздух се издига нагоре. Така, че има смисъл да нанесете парфюм на долната част на тялото, така че миризмата да се изпарява нагоре през деня. Зад коленете е най-добрият вариант, тъй като те са най-топлите места.

В пъпа

Този малък трик е откраднат от Лив Тайлър, която го наследява от баща си Стивън Тайлър. Тя нанася парфюм на пръстите си, а след това го размазва на ръцете и в пъпа си. Опитайте и вие. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft