6 Септември 2013
                
                522118
             
                            
                        
                                    
                
                                                                        Апетитка с чорбаджийски чушки
                                                                                                Апетитка с печени чушки, домати и чорбаджийски чушки
                                                                                                Апетитка с чорбаджийски чушки, или чушки сорт рибки
                                                                                                Лютивка със сос от чушки и чесън
                                                                                                Апетитка с домати, моркови и чесън
                                                                                                Лютивка със зелени домати
                                                                                                Лютивка с доматен сос
                                                                                                
                            Лютивка със зелени чушки
                                                                                                Лютивка с чушлета шипка
                                                                                                Апетитка с готово пюре
                                                            
                Лютивка със зелени чушки
	6 кг узрели домати
	6 кг зелени чушки
	2 кг люти чорбаджийски чушки
	3 глави чесън
	2 връзки магданоз
	За маринатата:
	4 ч.ч. оцет
	3 и 1/2 ч.ч. захар
	3 ч.ч. олио
	1 ч.ч. сол
Обелените домати смиламе. Зелените чушки изпичаме, почистваме от семките, обелваме и нарязваме на ивички. Измиваме чорбаджийските чушки, отрязваме им дръжките и ги нарязваме на 2-3 см парченца. Обелваме и нарязаме на ситно чесъна. Сваряваме доматите на гъсто пюре. В дълбока тенджера възвираме маринатата, варим в нея 15 минути чорбаджийските чушки, прибавяме лентичките зелени чушки, доматеното пюре и чесъна. Сгъстяваме и наръсваме с магданоза. Насипваме топлата лютивка в буркани, затваряме ги и стерилизираме 30 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                            







