Магданозена супа
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            12452
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	2 връзки магданоз
	1 средно голяма глава лук 
	1 шепа фиде 
	2 супени лъжици доматено пюре
	2 яйца 
	1 чаена чаша кисело мляко
	2 супени лъжици брашно 
	черен и червен пипер
	олио. 
В мазнина и малко вода задушаваме ситно нарязания лук. Прибавяме брашното, черен и червен пипер на вкус и разреждаме с гореща вода. Слагаме фидето и магданоза. Оставяме супата да ври до омекването му. Застройваме я с разбитите яйца и кисело мляко.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








