Майка ми е на 73-Сега се омъжва и ми се иска да ѝ кажа, че това не е нормално, но така ли е наистина

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
Аз пораснах
Майка ми е на 73-Сега се омъжва и ми се иска да ѝ кажа, че това не е нормално, но така ли е наистина
1893
Майка ми е на 73-Сега се омъжва и ми се иска да ѝ кажа, че това не е нормално, но така ли е наистина

Бих се радвала за нея, но не вярвам в искреността на чувствата на младоженеца. Ако беше на 40-50 години, тогава щях да разбера и да вземе такова решение: да прекарам остатъка от живота си заедно, да прекарам време заедно, да планираме бъдещето. Но не на тази възраст.

Да, майка ми се е грижила за себе си през целия си живот и продължава да прави това, купувайки нови тоалети, използвайки козметика и никой никога не я е наричал баба. Можете просто да общувате, да се срещате или да живеете заедно, но без клишета . Все пак разходете се в парка, пийте чай с десерт в кафене. Но не, непременно трябва да отидете в службата по вписванията.

Аз, разбира се, нямам нищо против факта, че тя има приятели и тя не ме разбира. Това е добре само за мама - тя е весела и щастлива, защото ухажорите целуват ръката ѝ и ѝ правят комплименти.

Така че разходете се за себе си. Отидете да се отпуснете на морето. Но по някаква причина тя се нуждае от сватба. Може би тя стана много тъжна? В крайна сметка баща ми почина рано.

След него майка ми имаше двама съпрузи. Последната почина преди 6 години, оставяйки я сама. Предложих й да се премести да живее при мен, но тя решително отказа. Тя каза, че е в състояние да се грижи за себе си, всичко е наред със здравето й и няма да се налага да разделя тясната кухня. А там, където тя живее с всичките си приятели, има и клубове за пенсионери. Тя никога не се отегчава, ходи на танци, след което пие чайове в кафене с приятелките си. Също така, всички познават мама в клиниката и няма нужда да свиква с нови лекари.

В резултат на подобни танци намери младоженец. Той е със 7 години по-млад от нея, така че все още е умен и енергичен дядо.

Не съм против те да говорят, но той директно настоява за брак, но в същото време няма собствен дом . Преди майка си той живееше с дъщеря си, но тя продължаваше да се опитва да се отърве от него.

Сега той разказва на майка ми за сериозните си намерения и голямата любов. Но вярно ли е? Не е ясно.

Може да се приема сериозно без брак. Прекарвайте време заедно, живейте и се наслаждавайте един на друг, без да усложнявате живота си с клишета.

Майка ми обаче си представяше, че е млада и жадна за приключения. Сега тя се подготвя за сватбено тържество, след което регистрация и промени в реда на наследяване на апартамента. Искам да говоря с нея за това, но не знам как да го направя по-деликатно.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft