Майка не позволи кремацията на сина си, виждайки сълзи в очите му

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
Здравни Новини
Майка не позволи кремацията на сина си, виждайки сълзи в очите му
5404
Майка не позволи кремацията на сина си, виждайки сълзи в очите му

Дори в 21 век ние сме принудени да заявим, че лекарите все още правят грешки. На първо място, това се дължи на човешкия фактор, въпреки че съвременните медицински заведения са оборудвани с мощно съвременно оборудване за диагностициране и поддържане на здравето на пациентите. Например в САЩ лекарските грешки са на трето място сред причините за смъртта и това е около 250 хиляди случая годишно.

В Индия стана известно, че все още жив 18-годишен човек е почти кремиран, смятайки го за мъртъв. Пациентът е откаран в болница с висока температура и повръщане, подозирали са хепатит. След известно време състоянието му се влошава и  той изпаднал в кома. Седмица по-късно лекарите съобщиха на неговите близки напълно разочароваща диагноза, че мозъкът на младежа е спрял да функционира. 

Семейство и роднини се подготвяха за кремацията и погребението на младежа, когато майка му видя сълзи в ъглите на очите! Пристигащият лекар беше принуден да свидетелства, че младежът е жив, сърцето му бие. Отново е откаран в болницата и три дни по-късно възвръща съзнанието си, въпреки че остава слаб.

Трябва да признаем, че никой не е безопасен от медицинска небрежност и грешки. Можем да препоръчаме да сте бдителни само ако имате дълъг и сериозен курс на лечение. Също така си струва да обърнете внимание на такива моменти :

  • уверете се, че вашият лекар е квалифициран;
  • проверете и изяснете кои рецепти за процедури и лекарства са ви направени и какво е записано във вашата медицинска история;
  • прочетете внимателно инструкциите за предписаните лекарства;
     


 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft