Макарони със сусамени филенца и билки
    
    
     
                
            
                12 Август 2013
            
            
            6648
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	Сложете макароните да се варят в литър вода. Добавете сушения риган и 2 супени лъжици зехтин. Запечете пилешките филенца във фурната върху хартия за печене, след като последователно сте ги оваляли първо в брашно, после в разбитото яйце и накрая в сусама.
	Отцедете сварените макарони и разпределете в чинии. Върху тях сложете топлите пилешки филенца и украсете с накълцаните пресен лук и зелени билки. Полейте с останалия зехтин.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








