Мария иска трета сватба-Ето какво мисли за новия си

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Мария иска трета сватба-Ето какво мисли за новия си
8448
Мария иска трета сватба-Ето какво мисли за новия си

Мария проговори за мъжете в живота си. В много интервюта поп фолк изпълнителката е признавала, че иска мъжът до нея да е финансово стабилен, за да се чувства сигурна.

Тя не крие, че през всички тези години на сцената е получавала много неприлични оферти и дори се е възползвала от някои от тях.

Мария признава, че в живота си е имала много успели мъже. „Имала съм най-готините и успели мъже. Дори и да сме приключили отношенията си, те винаги остават в мен. Всеки по свой собствен начин ми е дал 100% любов и опора. Всеки е допринесъл за това, което съм аз към момента“, споделя поп фолк изпълнителката, пише „Уикенд“.

Мария разкрива и какво търси в мъжа до нея. „Истината е, че всяка една жена има нужда от силен мъж. В моя случай няма как да е чисто физически по-силен – аз съм непобедима. Трябва обаче той да може да сбъдва моите мечти, да ми дава сигурност, та да заспивам спокойна за себе си и дъщеря ми. Всичко, което съм постигнала сама, не е никак малко – да ми е живо и здраво детето, има къде да подвие краче.

По-силен от мен е този мъж, който е способен да ме отменя, да се грижи изцяло за нас. И в природата е така – животните от женски пол търсят най-силния от своята порода“, казва Мария за мъжете в живота си.

Тя признава също, че е получавала много неприлични предложения. „Да, разбира се. Също така съм се възползвала от тях. Не се срамувам от това, че някой ми е отправил неприлично предложение, дори се чувствам поласкана за високата оценка, която мъжете ми дават по този начин“, споделя изпълнителката.

Мария признава, че много би искала да е булка за трети път, както и че иска второ дете. „За сватба не знам… Но ето, сега ще си пожелая и това. Искам трета сватба и второ дете, но малко по-натам, защото сега имам много работа. Аз съм човек, свикнал да живее в партньорство. Щастлива съм, когато имам опора до себе си, когато съм в пълноценна връзка с взаимност на чувствата. С мъжа, който е до мен в момента, не сме от дълго време заедно, но се чувствам много добре. Радвам се, че е в моя живот. Ценя го, уважавам го безкрайно и има защо“, казва Мария и допълва, че мъжът до нея не е Кирил Десподов.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft