Месечен хороскоп на Павел Глоба за август-Водолей-Голям успех във финансовия сектор, Лъв-Идеален месец за покупки

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Месечен хороскоп на Павел Глоба за август-Водолей-Голям успех във финансовия сектор, Лъв-Идеален месец за покупки
36619
Месечен хороскоп на Павел Глоба за август-Водолей-Голям успех във финансовия сектор, Лъв-Идеален месец за покупки

Овен
Овните се насърчават да насочват енергията си към работа, бизнес, дела. Първите 20 дни на август ще бъдат идеалното време за стартиране на нов бизнес, популяризиране на нови идеи в работата, договаряне, набиране и увеличаване на доходите.

Има голяма вероятност да се намери нов източник на материално богатство. Просто трябва да се отървете от пет навика, които ви пречат да забогатеете.

Любовта ще остане на второ място за дълго време, но в края на месеца тази сфера ще стане по-активна. Краят на август ще бъде чудесно време за запознанства и романтика. Овенът трябва да внимава да пусне някого в социалния си кръг. В противен случай всичко ще бъде благоприятно в сферата на отношенията. Асертивността ще ви помогне да постигнете целите си.

Телец
Телецът трябва да намери начин за вътрешна хармония. За да направите това, трябва да спрете да се ядосвате и да се отървете от обидите. Време е да забравите за миналото, за минали проблеми и неуспехи. Ако искате щастие, тогава трябва да го търсите в настоящето и бъдещето. Можете да правите планове с любимия човек или сами, за да се справите с текущите проблеми. Резултатите идват скоро.

Освен това август е чудесно време за ваканция, всякакъв вид почивка, смяна на обстановката. В края на лятото можете да ходите на дълги пътувания, да изследвате нови места за себе си, да се срещате с хора и да откривате нещо ново в хобитата и творчеството. Ще бъде полезно да се харчат пари за развитие на таланти и придобиване на знания, подобряване на професионалните умения.

Близнаци
Близнаците значително ще увеличат своята харизма и чар, които и без това са високи. Това означава, че те ще имат повече късмет в любовните афери. Те ще могат да се срещат по-често и ще се харесват на повече хора. За самотните и в търсене на представители на Знака това е добра новина, но това не означава, че всички хора ще бъдат мили и приятни.

Астрологът съветва да се използва питагорейския квадрат за определяне на съвместимостта. Предпазливост и дискретност ще са необходими и във финансовия сектор. На работното място и в бизнеса може да има някои неотчетени фактори, които могат да повлияят отрицателно на резултатите от работата. След 25 август е по-добре да гледате в двете посоки и да не бързате.

Рак
Раците трябва да се научат да разпознават знаците на съдбата, защото звездите и планетите ще бъдат много креативни. Те ще укрепят връзката на Рака с центъра на изобилието на Вселената, ще им дадат много късмет и ще изострят интуицията им. Това е идеалният месец за мечтания, сбъдване на желания и сбъдване. Трябва да действате незабавно, без страх и съмнение.

Това се отнася както за финансовата сфера, така и за любовни отношения. Необходими са смелост, смелост и желание да не изглеждаш, а наистина да бъдеш най-добрият. За да постигнете най-добри резултати, ще трябва да се отървете от мързела и да се принудите да вървите напред. Може да е сложно, но ако отделите време за работа и игра, можете да го направите.

Лъв
Лъв трябва да бъде внимателен, когато се занимава с измамни зодии. През август може да има немалко хора, които искат да постигнат целта си с лицемерие и измама. Интуицията и вродената мъдрост ще помогнат за намирането им. Тайната на успеха за Лъв ще се крие във способността да остане непреклонен, но не и да преведе всичко в грубост.

Август е идеален за покупки с висока стойност. Можете да си купите кола, недвижим имот, да инвестирате сериозно в бизнес. Многобройни дейности и преживявания могат да бъдат изтощителни, затова е важно да следите здравето си. Имате нужда от повече почивка, по-малко риск, по-малко преумора. Бъдете внимателни, докато шофирате.

Дева
Девите през август трябва ясно да разберат къде и защо да продължат напред. Бездействието ще бъде доста опасно, така че още от първите дни на този месец трябва да си поставите определени цели, които постепенно да се допълват с нови задачи до края на лятото. Оставянето на нещо за по-късно е силно обезкуражено.

Везни
Очаква се през август Везните да имат много нови познанства и важни срещи, които променят живота. Психическите съвети ще ви помогнат да се научите да разбирате хората, разделяйки негативните и токсични личности от тези, които наистина могат да играят положителна и важна роля. Ще бъде много динамичен месец, но не бързайте с окончателните решения.

Трябва да тръгнете по своя път, като останете премерени и спокойни. Ако нещо наруши нормалния ход на нещата, то трябва да бъде облекчено

Скорпион
Скорпионите по пътя на живота могат да започнат да срещат неприятни личности със завидна редовност. Конспирациите от зли хора ще ви помогнат да се предпазите от враговете и техните интриги. Също така звездите и планетите искат самите Скорпиони да не слагат спица в колелото, тъй като това може да повлияе негативно на кармата, любовта и финансовия късмет, настроението.

Август е най-доброто време за Скорпиони. Започва времето, в което можете да успеете в почти всеки нов бизнес. Трябва да си поставите нови амбициозни цели, както и да се опитате да подобрите живота на близките си, половинката си. По-добре отделете всяка свободна минута на близките си, децата, родителите. Също така е важно този месец да се виждате по-често с приятелите си.

Стрелец
Представителите на този знак трябва да помислят защо се привличат неуспехите и как това може да се избегне. Възможно е Вселената да даде Стрелец отговор на този въпрос и да помогне за разрешаването на много от проблемите, възникнали сякаш от нулата. Звездите са креативни сега, така че ще помогнат за коригиране на всички грешки, допуснати по-рано.

През август хаосът може да се превърне в ред. За да привлечете късмет, си струва да направите генерално почистване на къщата в началото на месеца, да подредите нещата и да пренаредите мебелите. За да се сближите със семейството и приятелите си, трябва временно да се откажете от егоизма. Звездите искат Стрелецът да бъде по-мил и внимателен към другите.

Козирог
Козирозите трябва да отделят време за работа върху себе си. Това е идеален период за учене, освобождаване от лоши навици и разработване на нови добри навици. Също така си струва да се борим срещу негативни програми, които пречат на успеха. За да направите това, можете да се обградите с обективни и оптимистични хора, да започнете да правите нещо ново.

През август ще има много възможности да забогатеете или да успеете на любовния фронт. Козирозите трябва да преодолеят желанието да оставят всичко, както е. Тези хора обичат стабилността, но успехът и щастието този месец ще се намират извън зоната им на комфорт. Те ще трябва да разширят границите и да се принудят да преминат през определени изпитания.

Водолей
Това е много благоприятно време за Водолея. През целия август звездите и планетите ще бъдат в пълна хармония и те ще помогнат на Водолея да изпълни желанията им. Силните ритуали за изпълнение на енигмата ще бъдат много полезни. Дойде времето, когато трябва да бъдете честни със себе си и другите. Няма нужда да криете истинските цели и желания, особено от близките.

Във финансовия сектор Водолей ще има голям успех. Това ще бъде свързано с повишена креативност. Ще има късмет не само за тези, които са ангажирани в творческото поле, но и за всички, които от време на време трябва да вземат трудни решения. В любовната сфера представителите на този знак също ще бъдат надарени с късмет: те значително ще увеличат очарованието на Водолея.

Риби
Звездите и планетите ще помогнат на Рибите при запознанствата. Това ще има чудесен ефект върху търсенето на нови хобита, както и върху любовните успехи. Сред новите хора може да има и такива, които се влюбват в Риби без памет. Дори в тези ситуации е най-добре да имате предвид проверката за съвместимост.

Що се отнася до работата и бизнеса, през август ще бъде полезно да смените работата, да отворите нов бизнес и да потърсите нови източници на доходи. Не бива да очаквате бързи резултати, но много бързо ще можете да свикнете с нови условия, ново място и хора. Това е чудесно време за експерименти.

Дай твоята оценка:
1 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft