Млада жена умря на волана, пишейки последното си съобщение - думите ѝ потресоха мрежата:

вход през zajenata.bg
За Жената
Инциденти
Млада жена умря на волана, пишейки последното си съобщение - думите ѝ потресоха мрежата:
119002
Източник: blitz.bg
Млада жена умря на волана, пишейки последното си съобщение - думите ѝ потресоха мрежата:

Истории като тази ни карат да си припомним колко крехък е всъщност човешкият живот. Факт е, че понякога, тръгвайки за работа сутрин както всеки Божи ден, внезапно може да се случи нещо, което да преобърне живота ти, дори да го отнеме...

Точно това се случи с 32-годишната американка Кортни Санфорд , чието сърце спря да бие след тежък инцидент . Министерството на здравеопазването постоянно предупреждава, че шофирането в нетрезво състояние е изпълнено с последствия. Но все още имаше много по-сериозна опасност дори от това. Нейното име - мобилните телефони и всички подобни джаджи, които отвличат шофьорите от основната задача - да следят пътя. 

Колко хора още трябва да умрат, за да спре тази тенденция? Историята на Кортни Санфорд е трагична, но много поучителна. Тя може да послужи като добър пример за всеки, който се разсейва зад волана , за да актуализира статуса си в социалните мрежи, да напише съобщение или да публикува ново селфи.

жена зад волана

Нищо не предвещаваше неприятност тази сутрин.

Кортни шофираше както обикновено, след което реши да си пусне легендарната песен на Фарел Уилямс „Happy“. Тази композиция вдъхновява момичето толкова много, че тя актуализира състоянието на социалната мрежа във Facebook с думите: „Тази забавна песен ме прави HAPPY!“, добавяйки току-що направено селфи. 

Тя направила това в 8:33 и след минута, в 8:34, се случило най-страшното: момичето изгубило контрол, пресекло централната лента и се блъснала в камион за боклук. Ударът бил толкова силен, че колата на Кортни моментално излетяла в канавката. Шофьорът на камиона за боклук слязъл уплашен и видял, че по момичето има няколко драскотини, но смъртта й настъпила мигновено.

катастрофа

инцидент на пътя

Така този весел пост в интернет се превърнал в лебедовата песен на Кортни. Това е иронията на съдбата ... Разбира се, не напразно хората казват, че няма как да избягате от съдбата си и никой не знае какво го очаква на завоя.  Въпреки това, предпазливостта не боли. Следващият път, когато искате да напишете някой съобщение или да споделите последните клюки по телефона, карайки, запомнете тъжната история на Кортни Санфорд. 

Дай твоята оценка:
4 от 6 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft