Мобилното приложение BILLA Кулинариум те превръща в истински факир в кухнята с няколко клика!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Мобилното приложение BILLA Кулинариум те превръща в истински факир в кухнята с няколко клика!
1400
Мобилното приложение BILLA Кулинариум те превръща в истински факир в кухнята с няколко клика!

Мечтали ли сте си някога да готвите като истински шеф готвач в кухнята? Или пък да се научите как се прави някое наистина завъртяно ястие, което досега сте смятали за непосилно и сложно? Е, тези мечти могат да се окажат реалност, при това съвсем лесно - защото светът на кулинарията е само на един клик разстояние!

Разбира се, имаме предвид мобилното приложение на вече любимото ни списание " Кулинариум ", което предлага над 400 рецепти за всички, нямащи търпение да се превърнат във виртуози в кухнята (е, поне на домашната сцена). С лесни видео-инструкции към всяка рецепта и удобен таймер с времето, необходимо за приготвянето ѝ, притежавате всички необходими оръжия, за да се впуснете в най-вкусната битка! А сега, докато всички принудително си стоим у дома заради карантината, е може би най-удачният момент да започнете с кулинарните експерименти, защото времето вече не е извинение!

Кулинариум приложение

Апликацията BILLA Кулинариум предлага 10 основни категории, в които са организирани рецептите, а специално място е отделено на авторските рецепти на шеф Виктор Ангелов - черешката на тортата сред всички вкусни предложения.

Апетитните илюстрации и подробните инструкции свеждат възможността за кулинарни грешки до минимум.

В менюто е добавена и една много удобна функция - към всяка рецепта има списък с необходимите продукти, от който може да добавите тези, които ви липсват, във виртуалния си списък за пазаруване. С няколко клика пък ще се информирате къде е най-близкият до вас магазин BILLA, както и за актуалните промоции в каталозите на веригата.

Приложението предлага още удобно търсене по няколко основни критерия (включително и рецепти "без глутен", "без захар" и "без лактоза"), добавяне на рецепти в категория "Любими", както и функционален календар, в който може да планирате менюто си по дни!

Удобно, лесно и вдъхновяващо - това е впечатлението ни от ползването на мобилната апликация BILLA Кулинариум! А всичко, изброено по-горе, може да е ваше напълно безплатно - необходимо е просто да си свалите приложението за Android (от тук) или iOS (от тук).

А ние ви пожелаваме приятни магийки в кухнята с мобилното приложение BILLA Кулинариум!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft