Молитвата на Ванга за забременяване

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
Бременност
Молитвата на Ванга за забременяване
6026
Молитвата на Ванга за забременяване

Често получаваме писма от нашите читатели, в които те споделят своите истории. Едно от тях ни впечатли толкова много, че не можахме да го запазим в тайна. Споделяме с вас историята на Нина В. за нейната снаха, която дълго време не можала да има дете. В края на статията ще откриете същата молитва за бременност .

БРЕМЕННОСТ МОЛИТВА

„Здравейте, скъпи редактори. Прочетох много интересни истории от вас и исках да споделя своята. Това е голямо щастие за цялото ми семейство, искам да кажа на всички наоколо за това .

Синът ми се ожени преди почти четири години. Веднага ще кажа, че в началото имаше обтегнати отношения със снаха ми. Какво да кажа, имам само един син, беше трудно да го дам на друга жена. Заклеването на тази история обаче изобщо не е в отношенията ни със снахата. По-скоро в семейното им положение .

Веднага след сватбата младите се преместиха в отделен апартамент. Година по-късно взехме апартамента с ипотека, помогнахме им да направят ремонт. Като цяло животът е доста премерен, пари има достатъчно. Но те живяха три години, а все още нямаха деца. Не исках да питам директно, но бях много притеснена.

Точно тогава попаднах на стар вестник, в който открих молитвата за бременност на Ванга. Тя сякаш попадна сама в ръцете ми. Реших, че това определено е съдба. Изтичах при снаха си и реших да ѝ предложа и този метод. Въпреки че, честно казано, аз наистина не вярвам в такива неща .

Отидох при снаха ми, синът ми не беше вкъщи. Дума по дума повдигнах темата за децата. Очевидно този въпрос я измъчваше дълго време, защото тя се разплака и разказа всичко, както е. Оказва се, че те се опитват да имат дете вече трета година, но нищо не се получава. Всички тестове са нормални, но няма дете и това е всичко .

Тогава ѝ дадох текста на молитвата, казах ѝ как да чете. И какво мислите, след три пълнолуния децата ме информираха, че чакат дете! Приготвям се да стана баба с голяма радост, през ноември очакваме внучка!"

Молитвата на Ванга за зачеване

Също така Нина В. горещо сподели с нас текста на молитвата и разказа как да го прочетете. Необходимо е да се произнесе молитвата на Ванга през нощта от първия срещу втория Лунен ден около полунощ. По това време жена, която желае да забременее, трябва да излезе на улицата или на балкона, да погледне в небето и да погали корема си, да каже:

„Господи, Отче наш, Всемогъщи! Както ни даде червено слънце, така ни даде и белолика луна, нежни облаци, ярки звезди, могъщи дървета, нежен вятър, така че аз, Божията рабиня (моето име), зачевам дете за себе си. Както младата луна е зачената днес, така нека детето бъде заченато в утробата ми. Амин! "

Сюжетът може да се повтаря всеки месец, докато настъпи бременност. Вярваме, че ако вложите цялото си искрено желание да станете майка в тези думи, то тази молитва определено ще помогне. Можете също да поискате помощ от Божията майка, покровителка на всички жени.

Всъщност е трудно да се каже какво точно е помогнало на героинята от нашата история да забременее. Или молитвата, или силно желание, или просто точното време е дошло. Никога не се знае със сигурност, но друг начин да постигнете целта си няма да навреди със сигурност!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft