Мъж възкръсна след 20-минутна клинична смърт и разказа невероятни неща - ето какво има отвъд:

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Мъж възкръсна след 20-минутна клинична смърт и разказа невероятни неща - ето какво има отвъд:
74653
Източник: blitz.bg
Снимков материал: pixabay.com
Мъж възкръсна след 20-минутна клинична смърт и разказа невероятни неща - ето какво има отвъд:

Всички сме чували истории за хора, преживели  клинична смърт , но обикновено ги смятаме за градски легенди. Темата все пак е крайно любопитна, неслучайно е чест сценарий на редица филми и литературни произведения.

Сред най-честите детайли в разказите на преживелите клинична смърт са тунели от светлина и полети над Земята, но един човек казва, че Бог го е срещнал там, показал живота, който е живял в подробности и го е върнал на Земята. Точно тази история ще ви разкажем днес.

Скот Дръмънд бил на 28, когато изкълчил палеца си при тежък инцидент със ски. По време на проста операция за възстановяване на пръста, медицинската сестра направила грешка и мъжът починал.

операционни сестри

По-късно, разказвайки за инцидента, мъжът си спомня момента, в който сестрата изтичала от операционната с викове: „Убих го!“ 

Скот казва, че е усетил как нещо се издига в ръката му и преминава през сърцето му, а след това видял себе си отстрани. Надвиснал над тялото си и дори видял всеки шев, нанесен върху ранения му пръст.

В същото време Скот усетил, че някой друг е близо до него. Първата му мисъл била, че това е Бог.

Скот клинична смърт

Виждайки как сестрата тича в ужас и вика за помощ, безликият водач моментално пренесъл мъжа на поле, пълно с красиви цветя и висока до кръста трева. Мъжът стоял на полето до него, но Скот не можел да различи лицето му.
Скот си спомня, че видял бял облак и изведнъж почувствал дълбок мир.

Показан бил целият му живот от раждането до настоящия момент. Той видял всичко, което е направил в живота, добри и лоши дела. Изглеждало, че го съдят.

Според Скот за някои от действията си той се е срамувал, а някои моменти от живота му са го направили щастлив. Той осъзнал, че трябва да живее по-добре, като прави повече добри дела.

Тогава водачът мислено му наредил да стане и да отиде при облака. Тъкмо се канел да направи това, когато силна ръка се протегнала към него през облака и той чул: „Времето му още не е дошло и има още много неща за вършене“.
Той моментално се върнал в тялото си. Когато Скот се събудил, той решил да живее по съвсем различен начин.

По-късно мъжът признал, че наистина не искал да се връща на Земята, тъй като там било толкова красиво и спокойно.

За всичко, което се случило, Скот разказал само на жена си и близки приятели. Опитът променил възгледа му за живота, измествайки приоритетите от преследване на пари към лоялност към семейството.

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft