Най-достойният победител във Фермата защити честта си в двубоя

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Сериали и предавания
Най-достойният победител във Фермата защити честта си в двубоя
2653
Най-достойният победител във Фермата защити честта си в двубоя

Най-достойната и май.мъжка победа във Фермата удържа гайдарят Стоян Маджаров. Мъжът, когото всички подценяваха, обиждаха и неглижираха натри носа на нафукания шеф Илиян Кустев и го прати обратно в София.

Инженерът разкри себе си на арената. Оказа се, че католикът има зад гърба си години източни бойни изкуства, вдигане на щанги и фектовка. Именно тя му донесе и победата.

Продукцията неочаквано размести битките и дуелът на честта започна директно с четвъртата надпревара  - тази която носи 4 точки. Защото досега тя все не се играеше. В нея двамата дуелисти трябваше точно да мерят, режат дъски и коват. Стоян показа точно око и я взе безапелационно – с повече от 5 минути разлика. Малко след това сложи още една точка отгоре сразявайки готвача на Алманаха.

Стоян показа много по-добри познания на българските традиции и обичаи. На сеченето на дърва и висенето на ръце Кустев, който е и фитнес маниак, показа, че не е бил напразно в залата, но финалната битка – дърпане на въже сложи край на участието му в шоуто. Стоян, като опитен фехтовач, успя да издърпа въжето така че да спечели дуела с 4 от 4 точки и да се върне във Фермата. Групата на петлетата Калоян и Петър плака, но хайдутинът, който е майстор на гайдата ликуваше. Посланието му в риалитито е, че е добър човек, който прощава дори на тези, които го атакуват и нагрубяват, и с участието си в шоуто защити и името, и мъжката си чест.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft