Най-мощната магнитна буря на годината ни връхлита до дни - ето как да я понесем по-леко:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Най-мощната магнитна буря на годината ни връхлита до дни - ето как да я понесем по-леко:
5740
Източник: blitz.bg
Най-мощната магнитна буря на годината ни връхлита до дни - ето как да я понесем по-леко:

Магнитните бури са явление, което оказва влияние върху хората с по-чувствителен организъм. Обикновено докато траят те, изпитваме от леко до осезаемо неразположение, главоболие, умора.

Затова е важно да знаем кога се очаква магнитна буря, за да може да се подготвим предварително и да я понесем по-леко.

Тази година специалистите са променили датата, когато нашата планета е изправена пред най-мощната магнитна буря за 2020 г., съобщават световните издания. Метеоролозите са изменили календара на магнитните бури, който бе предварително съставен за септември тази година.

магнитна буря

Както са съобщили специалистите, най-силната магнитна буря трябва да се очаква в края на септември, но подготовката за нея е най-добре да започне още сега. Както бе споменато по-горе, магнитната буря ще се състои в края на този месец. В момента експертите говорят за ниска слънчева активност, поради което магнитните бури имат незначителен показател за интензивност и не причиняват никаква вреда на зависимите от тези метеорологични събития хора и нашата планета.

Трябва да се отбележи, че началото на колебания на магнитното поле, както и продължителността, напълно могат да се предвидят предварително. Няколко дни след регистрирането на избухване на Слънцето, жителите на Земята ще могат да усетят промяната в магнитното поле.  Най-силната магнитна буря трябваше да започне много по-рано, но сега експертите направиха съвсем нова прогноза.

Силна активност на Слънцето ще се наблюдава около 23 до 29 септември. Най-силното въздействие върху нашата планета ще се случи на 27 септември. След това магнитната активност ще се появи едва през октомври. Според предположенията на експертите, тя ще достигне сила от 3-та степен.

Около ден преди магнитната буря, желателно е да се използват лекарства, които правят кръвта по-течна. Например обикновеният аспирин ще помогне за това симптомите да бъдат по-слабо изразени, а състоянието на зависимите от магнитните бури хора - по-стабилно. Също така трябва да се обърне внимание на храненето, да се правят поне малко упражнения и да не се забравя за редовните водни процедури.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft