Най-сетне проговори бащата на убитите дечица от Сандански - чуйте тежките му думи (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Инциденти
Най-сетне проговори бащата на убитите дечица от Сандански - чуйте тежките му думи (Снимки):
34188
Източник: blitz.bg
Най-сетне проговори бащата на убитите дечица от Сандански - чуйте тежките му думи (Снимки):

Трагедията с убитите дечица от Сандански продължава да бъде тема №1 в новините. Продължават и разкритията, които членовете на почерненото семейство правят един за друг и обстоятелствата около инцидента. 

За първи път проговори мъжът на Кристина Дунчева , майката, която уби двете им деца в Сандански.

Лесничеят Георги Трайков огласи ужасни тайни за жена си Кристина Дунчева, която закла двете си деца - 5-годишния Васил и 3-годишната Ивон.

Кристина имала психически проблеми, на които никой не искал да обърне внимание, разкрива мъжът.

Георги Трайков

"Обожавах децата, аз ги къпех, с мен играеха с часове... Тя много пъти е злобеела срещу децата, защото им обръщам много внимание. Нямаше да говоря, ако не беше цялата тая помия, която близките и адвокатът ѝ изляха върху мен и семейството ми. Не ме оставиха да погреба и оплача децата си”, оплаква се Георги, цитиран от в. „Струма”.

По думите му Кристина не е могла да се грижи за децата пълноценно. "След раждането на Ивон сякаш нещо стана с нея. Изпадаше в състояния, сякаш нищо не я интересува. Лежи, яде, не поглежда децата. Затова ми е много обидно от това, което чета и слушам по мой адрес... Аз къпех децата си, те спяха с мен, аз ставах през нощите, когато бяха болни. Нейните реакции бяха забавени, беше вечно отнесена и все нещо не и беше угодно. Ходеше си, връщаше си, понякога лъжеше безогледно. Много пъти ми е казвала, че я е яд, че обръщам толкова внимание на децата ни, ревнуваше от тях", заявява бащата.

семейство Сандански убити дечица

На въпроса дали знаел, че жена му има някакъв здравословен, психически проблем, Георги е ясен: „Е, как не, говорил съм с лекари, с близките й, със социалните служби, с полицаи и от никъде помощ. Особено майка и баща ѝ. Така грубо се месиха в живота ни, че какво е видно съсипаха го. Но и нейния съсипахаl

Дай твоята оценка:
4 от 3 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft