Невероятна снимка показва момента, в който мама ражда собственото си бебе все още в околоплодната му торбичка в колата си

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
Бременност
Невероятна снимка показва момента, в който мама ражда собственото си бебе все още в околоплодната му торбичка в колата си
8742
Невероятна снимка показва момента, в който мама ражда собственото си бебе все още в околоплодната му торбичка в колата си

Една невероятна снимка показва как една жена роди собственото си бебе на предната седалка на колата си, докато то все още беше в околоплодната торбичка.

Малкият Иън Джамал е роден в 29 седмица - което означава, че околоплодният мехур, който е бил носен в утробата, не се е скъсал, когато майка му е родила.

Амниотичната торбичка е пълна с течност, която помага на бебето, когато е в утробата, както и осигурява течност, така че да може да диша и да преглъща.

По време на раждането торбичката се скъсва и течността се оттича от влагалището на мама, известна още като „изтичане на водите“.

Само на 29 седмица бременност,Раелин Скури, от Пенсилвания, в Щатите, не очакваше да роди, мислейки, че контракциите й са само Бракстън Хикс - спазми, които се появяват по средата на и към края на бременността.

Като начало тя не се притесняваше твърде много от болката, но 45 минути по -късно, тъй като контракциите станаха по -интензивни, тя реши да отиде в болница.

Раелин сподели: „След около 45 минути последователни контракции, които се увеличаваха по интензивност, реших, че вероятно трябва да вляза.

„Е, контракциите продължиха да зачестяват и да стават по -интензивни и преди да осъзная, знаех, че е време да отида, качихме се в колата и тръгнахме с мъжа ми.

„Обадих се на Бърза помощ, защото бях толкова уплашена.

„Не можеха да ме разберат между писъците с контракции.

"И докато се опитвах да говоря се напънах един път и бебето ми се роди."

Но ако раждането в колата не беше достатъчно страшно, когато Раелин погледна надолу, тя разбра, че бебето й все още е увито безопасно в амниотичната торбичка.

Тя продължи: „Първоначално бебето беше неподвижно и всичко, което можех да направя, беше да се моля да се оправи.

„И тогава разтрих лицето му с палец и той придърпа малките си ръце и крачета до лицето си, сякаш разбира молитвите ми и иска да ни успокои, че е добре.

„Минаха около седем минути, докато държах това чудо -бебе в ръцете си, докато стигнахме до болницата.

Ражданията от типа на Раелин са невероятно рядко и се срещат при по -малко от едно на 80 000 раждания.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft