Непознат мъж помогна на закъсала възрастна жена да смени гумата си! Едва вечерта разбра какво всъщност се е случило

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Позитивни мисли
Непознат мъж помогна на закъсала възрастна жена да смени гумата си! Едва вечерта разбра какво всъщност се е случило
1637
Непознат мъж помогна на закъсала възрастна жена да смени гумата си! Едва вечерта разбра какво всъщност се е случило

Доброто направено от сърце, дори и на непознат човек и бързо забравено е безценно.
 
Ето една такава история – за истинското добро.

Всичко започнало в един дъждовен ден, когато гумата на колата на възрастна дама ненадейно се спуква. Тя нямала идея как ще се прибере вкъщи.

Наоколо минавали рядко коли, нямала и на кого да се обади за помощ.

През това време по пътя се задал мъж. Шофирайки видял спрялата встрани кола. Там, прегърбена под дъжда, стояла дама която гледала разтревожена. Младият човек решил да спре и да й помогне.

Жената се обезпокоила, когато непознатият човек се приближил към нея. Какво иска този човек? Тайно се надявала някой да й помогне…

Но тъй като тя не могла сама да смени гумата, нямала друг избор. Дамата оставила всичко в ръцете на мъжа, който взел инструменти, резервната гума и я сменил за няколко минути.

Жената благодарила на младежа и му предложила да заплати за благородната помощ. Мъжът категорично отказал предложената сума. 

Казал само: „Просто си спомнете за мен, когато видите, че някой има нужда от помощ. Спомнете си за Брайън Андерсън и се отплатете с добро за добрината“.

Мъжът дал газ и бързо заминал. 

А старицата била толкова трогната от добротата на този човек, че чак не могла да повярва какво й се е случило. 

След това се качила на колата си, покарала няколко километра нагоре по пътя и спряла пред едно заведение за хранене.

Там я посрещнала чаровна сервитьорка, която й предложила кърпа да си изсуши мокрите от дъжда коси. И тук възрастната дама забелязала, че сервитьорката е в напреднала бременност. Навярно е била много уморена, но въпреки това, изглеждала като най-милия човек на Земята.

Възрастната жена си поръчала освежаваща напитка и бързо я изпила. После си спомнила за Брайън Андерсън. Оставила за напитката си 100-доларова банкнота, а когато сервитьорката отишла за ресто, възрастната дама бързeшком отпрашила към вкъщи.

Сервитьорката видяла бележка върху салфетката: „Един много добър човек ми помогна по пътя насам, сега аз помагам на Вас“. В салфетката имало още цели 400 долара!

Сервитьорката не очаквала такъв огромен бакшиш и се зашеметила. Следващия месец се очаквало да се роди бебчето й и тези няколко седмици обещавали да бъдат много трудни. Тя прибрала парите в престилката си и довършила работата си.

След няколко часа сервитьорката, най-накрая, се прибрала у дома. Легнала в леглото и, мислейки днес колко й провървяло, се навела към мъжа си, целунала го по главата и казала: „Всичко ще се оправи! Обичам те, Брайън Андерсън“!

Запомнете! Правете добро и то се връща!

Дай твоята оценка:
1 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft