Неща, които момчетата първо забелязват ІІ

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Неща, които момчетата първо забелязват ІІ
8652
Неща, които момчетата първо забелязват ІІ

 

 

 

 

Какво носите около себе си

 

 

Вярвате, или не, това което носите около себе си, говори много за вашата индивидуалност. Момиче, което носи със себе си голям несесер, пълен с гримове и други неща от този род, означава че то има сериозна поддръжка.

Момиче, което носи в ръцете си интересни книги, или пъзели, има силно изразена индивидуалност и обича да учи. Момиче с розов телефон и подобни аксесоари е забавно и е весело, ако се намирате в компанията му. Момиче, което носи със себе си паста за зъби, дезодорант за из път, или ролки е винаги подготвено за всичко. Ии да, момчетата забелязват тези неща.

 

 

Усмивката ви

 

 

Това е от очевидните, но въпреки че е клише, да момчетата забелязват жените, които се усмихват и повечето от тях могат да кажат, дали това е фалшива усмивка, или искрена. Рядко има супер готини мъже, които могат да бъдат заблудени от жената, която е до тях е принцеса от класа, а ние добре знаем играта й. Мъжете разпознават фалшивата усмивка от километри, така че си вземете избелитела за зъби и освежител за дъха ви в готовност да блеснете с хубава усмивка, дори и в дни, в които не ви е много до това.

 

 

Високите токчета

 

 

Не казвам, че всеки ден трябва да носите обувки с високи токчета, но просто мъжете винаги забелязват първо жените с високи токчета. Факт. Високите токчета символизират сексуалност, сила и самоувереност. Не се притеснявайте да носите обувки с високи токове. Слагайте ги от време на време, редувайте ги с ниски токове, но бъдете сигурни, че ги обувате поне два пъти седмично. Никога не можете да знаете кога господин „Точният“ ще застане насреща ви, така че най-добре е да сте подготвени винаги.

 

 

Как се движите

 

 

Походката издава много за жената. Спомняте ли си за „Дневниците на принцесата“, когато принцеса Миа взимаше уроци за походка? Истината е , че от начинът по който човек се движи, зависи много как ще го възприемат околните. Ходете с цел, стил и грация. Движете се като истинска дама! Няма нужда да се перчите, или „фръцкате“, или да се движите сякаш сте на моден подиум, но запомнете, че сте дами и мъжката походка няма да се хареса на мъжете, не е секси.

 

 

Отношението ви


Може би най-важното, което мъжете забелязват е отношението. Една жена може да бъде красива като богиня и изключително секси, но ако има лошо и грубо отношение, момчето ще я изостави на секундата, в която е казало „здрасти“. Никой мъж не обича да е свързан с „подла кучка“. Показвайте прилично поведение и отношение и със сигурност това няма да остане незабелязано, гарантирам ви го. Знам, че ние всички имаме „лоши дни“, но не позволявайте лошите дни да ви имат вас!

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft