Новата мода в банските, вдъхновена от коронавируса: Трикини завладяха света на модата (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Мода
Модни Тенденции
Новата мода в банските, вдъхновена от коронавируса: Трикини завладяха света на модата (Снимки):
2558
Източник: dariknews.bg
Новата мода в банските, вдъхновена от коронавируса: Трикини завладяха света на модата (Снимки):

Коронавирусът ще остави трайна следа в живота на всички от нас, дори дълго, след като пандемията отмине. Ежедневието и контактите ни един с друг никога вече няма да са същите, а маските и дезинфектантите ще станат неизменна част от живота ни.

Очаквано пандемията повлия и света на модата.

Най-новата приумица на дизайнерите са т.нар. " трикини ", представляващи маска + бикини , т.е. бански от 3 части. Маските, които задължително са в тон с банския костюм, са изработени от материя, която съхне бързо. Ето само някои от идеите за трикини :
трикини дизайн

Красивият модел по-горе е е на дизайнера Тициана Скарамуцо, собственик на малко магазинче, продаващо дрехи собствено производство. Именно заради пандемията тя започва да шие и маски към банските, които предлага.

трикини модел

След избухването на пандемията Тициана се налага да спре производството на бански костюми. Така започва на шега да шие маски с наличните платове. Първоначално ги използва само тя, нейните приятели и семейството ѝ. Дизайнерката публикува снимки на маските в социалните мрежи и така от коментари на потребители се ражда идеята за трикините - бански от три части.

трикини мода

бански трикини

"Надяваме се да ходим на плажа с бикини, но до тогава може да се възползвате от нашите трикини", пише в онлайн магазина на Тициана. А интерес, вижда се в коментарите, има от клиенти в цял свят. Цената на банските костюми са около 60 евро, а маската - още 10 евро отгоре.

дизайн трикини

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft