Около него и в момента е страшно!- Близките на Алек: Акъла ли ти изпиха! Какво ще я правиш!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Сериали и предавания
Около него и в момента е страшно!- Близките на Алек: Акъла ли ти изпиха! Какво ще я правиш!
130274
Снимков материал: pixabay.com
Около него и в момента е страшно!- Близките на Алек: Акъла ли ти изпиха! Какво ще я правиш!

Истински семейни войни се разиграват, но този път не на екрана със забавния Цецо, а в реалния живот - този на ергена Алек Младенов. Както знаем, той избира за победителка и за своя годеница най-възрастната сред участничките - Магдалена Томова, въпреки че оставя на финала и Надежда Вишева.

Близки до семейството на Алек обаче хвърлиха истинска бомба днес, като разкриха, че около него и в момента е страшно.

Близките му не харесали нито една от двете финалистки, защото били категорични, че не му трябва по-възрастна от него жена. Според тях той няма бъдеще с такава, а просто задоволява любопитството и нагоните си.

Особено много те били настроени против Надежда, която на всичко отгоре щяла да му тръсне и детето си за отглеждане, при все, че той все още няма свое. Фактът, че избрал Маги Томова на финала, малко ги успокоил, но скоро след това започнали постоянно да обсъждат годините й и голямата разлика между тях.

"Та тази жена е на 37. Ти наясно ли си какво са 37 години?! Тя гони 40-така, а ти 30 нямаш. Хайде да си промиеш мозъка, дето не знаем кой ти го изпи и да си представиш, ама реално да си представиш, какво ще я правиш тази леля след няколко годинки?! Най-много няколко годинки, защото като нищо ще изтрезнееш и по-скоро, но дано да не е късно и да не си се набутал за цял живот", потресени били близките му и не спирали да му наливат акъл.

Засега обаче Алек и Маги са заедно и той не иска да чува и дума против нея като скачал на всеки, който се осмели да злослови по адрес на любимата му.

Източник: Crimesbg.com

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft