Осиновиха си момченце, а след 3 месеца се случи чудо!

вход през zajenata.bg
За Жената
Родители
Аз пораснах
Осиновиха си момченце, а след 3 месеца се случи чудо!
2348
Осиновиха си момченце, а след 3 месеца се случи чудо!

Осиновиха дете и след 3 месеца разбраха нещо, което наистина ги изненада

Наталия и Светльо се ожениха, когато навършииха 32. Тя дълго време се опитваше да зачене дете, но не успяваше. Похарчиха много пари за лечение, но нищо не помогна. Опитаха всички възможни варианти, но нищо не даде резултат. Тогава се примириха с факта, че никога няма да може да си родят дете. Причината беше фактът, че те са просто несъвместими един с друг.

Бяха в пълен шок, попитаха лекаря какво да правят. Той просто ги посъветва да се осиновят. Тя искаше, но се страхуваше, че съпругът й ще е против това. В крайна сметка, не всеки мъж ще се съгласява да вземе чуждо дете за свое.

Тя предложи на съпруга си и той с радост се съгласи. Заедно отидоха в дома. Директорът ги предупреди да подготвят необходимите документи, тъй като това ще отнеме много време.

Тогава съпругът и съпругата решиха, че ще заблудят роднините, като кажат, че Настя е бременна, те просто не искаха да казват на никого, страхуваха се от зли очи.

Показаха им едно момче, чието име е Денис, той беше само на една година и никой нямаше нужда от него. Бащата отказал да го приеме, а майка му починала по време на раждане. Момчето растеше силно и здраво.

Наталия и Светльо решиха да го осиновят, защото им харесваше, а Наталия идваше всеки ден и му носеше вкусотии. Месец по-късно те успяха напълно да осиновят Денис.

Сега те са приятелско и любящо семейство. Бяха изминали 3 месеца, когато Наталия се почувства зле и отиде на лекар, където се оказа, че е бременна.

За щастие нямаше проблеми, след толкова болезнени години се случи чудо. Ето как Бог им благодари за доброто дело.

Минаха 9 месеца и двойката вече имаше и дъщеря. А Денис обичаше и защитаваше малката си сестра и всички бяха щастливи.

Дай твоята оценка:
5 от 3 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft