Прическите, които прикриват бузките и правят овала на лицето перфектен - идеалните фризури с отслабващ ефект (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
Прическите, които прикриват бузките и правят овала на лицето перфектен - идеалните фризури с отслабващ ефект (Снимки):
10421

Създаването на нова прическа трябва да се обмисли много добре, особено от по-пълничките жени . За тях основният принцип е избягването на традиционните прави, равномерни прически, които се фокусират върху пълнотата. Много е важно да създадете изразителна прическа , която ще отвлече вниманието от излишните килограми.

За щастие има изход. По-нататък ще говорим за прически с отслабващ ефект , които перфектно ще се справят със задачите.

прически за пухкавелки

боб на столче

боб за пълни жени

Каре на "столче"

Този вид каре, благодарение на оригиналното си изпълнение, придоби огромна популярност. По своята форма прическата прилича на гъба с пънче. Със сигурност именно заради това е получила своето име. В продължение на много години тя не загуби своята актуалност.

каре на пънче

Характеристики на карето на "пънче"

Този вид каре има една отличителна черта: къса коса на тила на главата, която постепенно се превръща в по-дълга. Тази прическа изглежда екстравагантна и ярка, като по този начин е в състояние да отвлече вниманието от излишното тегло и да подчертае женската красота. Карето на пънче е лесно за изпълнение и има подмладяващ ефект. Всяка модерна дама мечтае за великолепно и обемно квадрат. Ако обаче косата е тънка и оскъдна, е трудно да се постигне желаният ефект дори за най-професионалния стилист. Добро решение е къдрици в корените. Така резултатът определено ще ви зарадва.

 
 

 

каре на пънче

Боб на пънче

Друга вариация на пънче е популярният боб. Неговата отличителна черта е гол или дори обръснат тил. Той контрастира ярко с дълги кичури около лицето. Боб е една от универсалните прически, подходящи за пухкави жени, които се отличават с пухкави бузи и закръглено лице. Предните кичури толкова успешно рамкират лицето, че лесно отвеждат акцента от бузите към очите.

боб на пънче

боб скосен отзад

прически кръгло лице

боб на столче

удължен боб

боб за пълни жени

Много пълнички момичета и жени се борят през целия си живот с излишни килограми, като същевременно напълно забравят за стилната визия. Междувременно професионалните стилисти и фризьори предлагат хиляди модни екстри и прически, които ви карат да изглеждате привлекателни дори и с най-пищните форми.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft