Още една жена напусна Слави

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Още една жена напусна Слави
12965
Още една жена напусна Слави

Слави Трифонов няма късмет в професионален план с жените, както и в личен, вероятно. Поредната жена, която го напусна е режисьорката Евдокия Хаджийска, след като преди година съпругата на Борис Солтарийски, Аделина си замина, а преди нея Нели Петкова, .

Очевидно условията и отношението не посрещат очакванията на Хаджийска, която е взела решение да се преориентира и да започне да се изявява в ново амплоа-да обръща повече внимание на любимите си хора, които до този момент сериозно е пренебрегвала заради изтощителния график в "Шоуто на Слави", издават от близкото обкръжение на водещия.

Напускането на Евдокия е пореден удар за Дългия, който явно години наред така и не може да намери добър подход и най-вече приемливи работни условия, за да задържа качествените си хора.

Любопитна подробност е, че Евдокия Хаджийска е сестра на съпруга на Нели Хаджийска от "Търси се" - Данаил и се слави като отличен режисьор.

Обучена е от Стефка Райкова и Васил Лесов - също бивши попълнения от екипа на Трифонов, които са едни от най-добрите режисьори у нас.

Засега единствената жена, която продължава да търпи условията и самия Слави е продуцентката Диана Младенова, но кой знае докога.. Само времето ще покаже склонен ли е Дългия да промени работните принципи в името на това да задържи и малкото си останали кадри.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft