Пет антитенденции на пухените якета, които излязоха от мода тази зима

вход през zajenata.bg
За Жената
Мода
Модни Тенденции
Пет антитенденции на пухените якета, които излязоха от мода тази зима
12446
Пет антитенденции на пухените якета, които излязоха от мода тази зима

Пухеното яке е не само средство за защита от студа, но и важен елемент на стил в зимния гардероб. Въпреки популярността си обаче, не всички модели са подходящи за модерен външен вид. В статията на Rsute.ru ще разгледаме пет анти-тренд опции, които трябва да оставим в миналото.

5 модела пухени якета, които излязоха от мода

1. Пухено яке с колан и качулка

Тази опция изглежда идеална, защото коланът затопля по-добре долната част на гърба, а качулката предпазва главата от студ. На практика обаче такива пухени якета имат значителен недостатък - липсата на въздушен слой поради плътното им прилягане. Вместо това трябва да се даде предпочитание на по-големи модели, например пухени якета от ienki ienki или техните бюджетни колеги от 12Storeez.

2.

Пухено яке с твърде много пух

Козината на джобовете, ръкавите и качулката е нещо от миналото. Съвременните модни тенденции изоставят естествената кожа в полза на изкуствената кожа. Освен това прекомерната употреба на козина не насърчава топлината и не отговаря на функционалността на съвременната мода. Дайте предпочитание на пухените якета с минимални кожени елементи на качулката, ако за вас е важен не само стилът, но и комфортът.

3. Късо пухено яке с ¾ ръкав

Такива модели бяха популярни преди няколко години, но не могат да се нарекат модерни. Краткият стил с къси ръкави лишава пухеното яке от основната му функция - защита от студа. Освен това, когато избирате такъв модел, се сблъсквате с проблема с намирането на подходящи ръкавици, което го прави неудобен за ежедневно носене.

4. Пухени якета с пола

Популярни преди няколко години, тези модели ограничават избора на обувки и панталони, което ги прави непрактични за модерния градски стил. Пълната пола не задържа добре топлината, тъй като вятърът лесно прониква през нея. При избора на горно облекло трябва да се даде предпочитание на по-универсални опции, които отговарят на различни стилове и обувки.

5. Тънки пухени якета

Тънките пухени якета работят като междинен слой, но не са оптимален избор като основен елемент на горното облекло. За да запазите стила и топлината, предпочитайте по-плътните модели, които са подходящи за различни визии.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft