9 Април 2013
                
                659154
            
                                                                        Пиле жулиен рецепта
                                                                                                Лесна рецепта пиле жулиен
                                                                                                Пилешки жулиени на фурна лесна рецепта
                                                                                                
                            Пилешки жулиени с гъби
                                                                                                Пиле жулиен с кашкавал рецепта
                                                                                                Пиле жулиен в йенска тенджера
                                                                                                Пилешки жулиени на тиган
                                                            
                Пилешки жулиени с гъби
лук - 3 глави, средни, пилешко месо - 1 пилешко бутче, горно и долно или пилешки гърди, гъби - 1 бурканче стерилизирани, кисели краставички - 2 броя, червени чушки - 4 - 5 печени, сметана - 1 малка кутийка заквасена, сирене - топено или пушено на вкус, черен пипер
Нарежете лука и го запържете в малко мазнина. Прибавете пилешкото, след което гъбите, нарязаните кисели краставички и червени чушки.
Изсипва се сметаната, овкусява се с подправки и най-накрая и топеното сирене.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                            







