9 Април 2013
                
                659141
            
                                                                        Пиле жулиен рецепта
                                                                                                Лесна рецепта пиле жулиен
                                                                                                Пилешки жулиени на фурна лесна рецепта
                                                                                                Пилешки жулиени с гъби
                                                                                                Пиле жулиен с кашкавал рецепта
                                                                                                Пиле жулиен в йенска тенджера
                                                                                                
                            Пилешки жулиени на тиган
                                                            
                Пилешки жулиени на тиган
3-4 с. л. зехтин
	2-3 глави кромид
	3 по-едри моркова
	500 г пиперки
	4 с. л. соев сос
	2 с. л. мед
	5-6 скилидки чесън
	700 г  пилешко филе 
	сол
	черен пипер
	• Кромидът се запържва в зехтина.
	• Добавят се морковите, нарязани на тънки пръчици и пиперките – на ивици.
	• След като омекнат, се слагат соевият сос, медът и счуканият чесън.
	• Налива се малко вода.
	• Щом зеленчуците поемат течността, при тях се прибавя предварително запърженото в отделен тиган пилешко месо, нарязано на жулиени.
	• Ястието се задушава още малко и се овкусява със сол и черен пипер. 
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                            







