9 Април 2013
                
                659172
            
                                                                        Пиле жулиен рецепта
                                                                                                Лесна рецепта пиле жулиен
                                                                                                Пилешки жулиени на фурна лесна рецепта
                                                                                                Пилешки жулиени с гъби
                                                                                                
                            Пиле жулиен с кашкавал рецепта
                                                                                                Пиле жулиен в йенска тенджера
                                                                                                Пилешки жулиени на тиган
                                                            
                Пиле жулиен с кашкавал рецепта
	200 г. пилешко филе 
	100 г. кашкавал
	100 г. гъби
	5-6 кисели краставички
	200 г. бекон
	1 ч.ч. сметана
	Начин на приготвяне: Запържвате  пилешкото филе , нарязано на ивици. Добавят се гъбите след това разбърквате. Беконът се нарязва на кубчета и го добавяте към филето и гъбите. Киселите краставички се нарязват на ивици и се добавят към филето гъбите и бекона. След като се запържат добре добавете и сметаната, а накрая настържете кашкавала.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            







