Плутон излиза от ретроградност: най-ярките ни желания започват да се сбъдват!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Плутон излиза от ретроградност: най-ярките ни желания започват да се сбъдват!
12219
Плутон излиза от ретроградност: най-ярките ни желания започват да се сбъдват!

На 03.10.2019 г. Плутон спира своето Ретроградно движение 

Как Плутон се отразява на живота ни зависи много от това дали се съпротивляваме на влиянието му или се опитваме да работим с планетата на прераждането и съдбата. Плутон внася интензивност и фокус в нашия живот. Плутон пробива илюзии, в търсене на пълната истина. 

Родените след 9-10 януари и хората с Асцендент Козирог най-силно ще усетят неговата дълбока трансформираща енергия.

За другите два земни знака Телец и Дева не е толкова тежък и страшен, по-скоро е изчистващ тежестите. За Рак, Овен и Везни пък аспекта е сложен, особено, родените в края на тези знаци.

След 03.10.19 г. нашите най-силни желания и копнежи ще започнат да излизат на преден план. Много дълго пазени тайни, могат да видят бял свят. Енергията ще бъде променена - или ще я използваме и ще действаме, или ще се страхуваме и ще отстъпваме.

Овен

Учите се от грешките и провалите си. Вместо да ги оставите да ви обезкуражават, те могат да бъдат източник на дълбока мотивация. В кариерата ви се извършва голяма трансформация. Можете да работите по-усилено за мечтите си.

Телец

Вашите вярвания са поставени под въпрос и може би ще пуснете нещо, в което някога сте имали вяра. Въпреки това, тази загуба на вяра е началото на нещо красиво и ново. Вашето пътешествие едва започва и това приключение ще ви отвори очите и ще ви донесе нова перспектива.

Близнаци

Примирявате се с емоционалните и финансовите си връзки към другите. Може би сте се вкопчили в една нездравословна ситуация твърде дълго или сте жадували за форма на интимност, която е вредна. Сега е време да освободите тези заплитания и да прегърнете трансформацията на сърцето.

Рак

Привлечени сте от интензивни, вихрени партньорства, които може да се основават повече на страст, отколкото на нещо съществено. Ако сте били с контролиращ партньор или сте били контролиращ партньор, време е да се откажете от това. Избавете се от токсичните ситуации и трансформирайте отношенията си с другите.

Лъв

Вашите мании и принуди на работното място са били на преден план в ума ви. Започнахте също да поставяте под въпрос отношенията си с храната и идеята си за здраве. Време е да се откажете от тези негативни навици и мислене, които ви задържат. Преобразете ежедневието си.

Дева

Учиш се как да различаваш любовта от похотта в живота си. Може дори да сте претърпели сериозно вътрешно преживяване, което ви е тласнало да създавате изкуство. Сега е моментът да създадете тази картина, да напишете този роман или дори да влезете в по-дълбока форма на романтика.

Везни

Разсъждавахте по въпроси, свързани със семейството, корените и домашния ви живот. Ако има борби за власт, които вливат тези аспекти на живота ви, е време да ги пуснете. Освободете се от контролирането. Очаква ви нов дом. Отворете сърцето си към него.

Скорпион

Мислили сте сериозно за начина, по който използвате гласа си. Може да се страхувате от силата, която притежават думите ви, и да ги потискате. Може дори да злоупотребявате с тази власт и да я използвате за контрол на другите. Сега е моментът да разберете дълбочината на това, което казвате и как го казвате.

Стрелец

Помислили сте дълбоко за стабилността, комфорта и себестойността. Може би сте го търсили на грешни места и харчите парите си за грешни неща. Въпреки това, вие също бихте могли да сдържате и да позволите на разходите си да ви контролират. Време е за финансова трансформация.

Козирог

Ако сте потискали или отричате истинското си Аз, последните няколко месеца вероятно са замесени в едно разкритие след друго. Нямате време за губене, като се преструвате на някой, който не сте. Прегърнете своята сила и уникалност. Излезте от черупката си и смело бъдете себе си.

Водолей

Вероятно сте имали доста интровертни изминали няколко месеца и ви е предоставено необходимо време, за да помислите за това, което идва и заминава. Трудни спомени от вашето минало и нерешени конфликти са погълнали вашето внимание. Сега е време да се излекуваме от миналото и да намерим усещане за удовлетвореност.

Риби

Продължавате да планирате бъдещето. Може би сте преследвали фалшиви мечти или пренебрегвате да правите това, което наистина искате. Съсредоточете се върху каузите, които означават най-много и не се страхувайте да се посветите на тях. Време е да видите пътя.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft