Полски борш с червено цвекло (хлодник)
    
    
    
                
            
                17 Януари 2012
            
            
            16462
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	800 г кисела сметана
	160 г червено цвекло
	1 ч.ч. (200 мл) саламура от стерилизирани краставички
	80 г варено телешко месо
	1 бр. малка краставица
	1 бр. стерилизирана краставичка
	2 бр. яйца
	чесън
	копър
	черен пипер
	сол
Почистеното червено цвекло се сварява до омекване, обелва се и се пресова. Прибавят се саламурата от краставичките, ситно нарязаните ароматни треви, сметаната, нарязаната на кубчета стерилизирана краставичка, месото и се разбърква добре. След това се прибавят обелената и нарязана на парченца прясна краставичка и нарязаните на парченца сварени яйца, черен пипер, сол и отново се разбърква добре.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








