Помните ли Кашпировски-Лечителят намери лек срещу коронавирус

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Помните ли Кашпировски-Лечителят намери лек срещу коронавирус
1731
Помните ли Кашпировски-Лечителят намери лек срещу коронавирус

80-годишен психотерапевт, който стана известен със своите здравни сесии през 90-те, той водеше няколко здравни предавания в YouTube. Кашпировски каза, че при пандемия мнозина се опитват да се скрият от коронавируса или да молят за спасение от висшите сили, но всичко това няма да помогне да се промени ситуацията. Според лечителя земята е в много голяма опасност и вирусът може да мутира. 

- Най-важният закон на истинския Бог е „нищо не е вечно“, - каза Анатолий Михайлович. - Всички имаме определен период на живот, нищо не може да се направи по въпроса. Децата имат по-силна имунна система, това е факт. И може да се използва ...

Кашпировски каза, че в момента никой не разбира ясно как да се предпази от вируса: да носи или да не носи маски, кои витамини да приема, но едно е ясно - всички ние се нуждаем от пълноценна здравословна диета и самоизолация. Психологът призна, че знае как да повиши имунитета и да увеличи защитните сили на организма и това ще помогне в борбата срещу коронавируса. 

- Мога и доказвам това на практически експерименти, да предизвикам промяна в тъканите ви, а това косвено ви води до по-силно състояние като цяло, до повишаване на качеството на имунната система, в частност, - обясни дълго Кашпировски своя метод. И тогава прочете стихове за заразна болест и намекна, че има таен лек срещу коронавируса, но все още не беше време да го публикува. 

„Има лекарство, хората го знаят“, уверено каза лечителят. - Но засега ще мълча. Ще дойде време, може би ще го направя. Защото някой друг вирус вече е започнал да се появява. Но какво, ако има поредица от тези вируси? 

Абонатите на Кашпировски се съперничеха помежду си в коментарите, че след видеосесиите му те са имали симптоми на грип, намалено подуване на гърлото и като цяло подобряват настроението си. Много хора слагаха вода пред екрана, за да се презареждат. 

Кашпировски включи музиката и обеща да промени цвета на очите на всички хора, гледащи сесията му за три минути. И след това подреди пръстите на всички страдащи от артрит. По този начин той се опита да докаже, че може да действа върху човешката тъкан и да помогне за резорбцията на прословутите белези по тялото. 

В коментарите имаше много зрители, които според тях наистина са изправили пръстите си и са сменили цвета на очите си. Други започнаха сълзливо да молят да ги излекуват от цистит, хемороиди, хъркане, заекване, затлъстяване и други нещастия. Кашпировски обеща да помогне на всички. Но не наведнъж. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft