По съвет на Ванга, изхвърлих от списъка предметите под номер 2 и сега в дома ми дойде благоденствие и парите се върнаха

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Позитивни мисли
По съвет на Ванга, изхвърлих от списъка предметите под номер 2 и сега в дома ми дойде благоденствие и парите се върнаха
8342
По съвет на Ванга, изхвърлих от списъка предметите под номер 2 и сега в дома ми дойде благоденствие и парите се върнаха

Винаги съм била наясно, че съществуват неща, които по някакъв начин привличат късмета, както и такива, които го отблъскват далеч от дома! Благодаря, Ванга, за съветите! Дори не съм подозирала, че това може да помогне, но точно щом изхвърлих второто нещо в списъка, парите започнаха да идват в дома ни! Ванга ни спаси от дългове!

Ако бъдат премахнати тези предмети, депресивното настроение и безразличието към всичко, което се случва, веднага ще изчезнат от дома ви. Тези

„колекции от отрицателна енергия“ включват:

 

1) Посуда с пукнатини.

Такива неща не се препоръчват да се оставят в дома ви.

Дори ако това е любимата ви чаша, изхвърлете я.
Нашите предци са вярвали, че именно посудата символизира богатството в къщата, а пукнатините скоро ще доведат до загуба на благосъстоянието на хората, живеещи в нея.

2) Изкуствени букети.

В такива цветя няма живот. И те не са предназначени за живите хора. Те най-много допринасят за влошаването на вътрешната атмосфера в дома ви.
Най-сръчните изкуствени рози няма да заместят живите орхидеи или теменужки. По-добре е да засадите трева в саксия, отколкото да вкарвате мъртва енергия в дома си.

3) Стари дрехи в гардероба.

Във всеки гардероб има дрехи, които не се обличат от много години. Или любими обувки, които ви е жал да изхвърлите. Но всичко това не носи положителна енергия, а само депресира атмосферата у дома. Затова е по-добре да се отървете от тези неща.

Не е необходимо да ги изхвърляте. Можете да ги дадете на хората в нужда и в тази добра работа ще подобрите собствената си аура.

Всички тези съвети са насочени към почистване на жизненото пространство от “енергийния боклук”. Но изпълнението им ще донесе осезаеми ползи.

В края на краищата, не напразно хората да казват, че новите неща определено ще заменят ненужните неща. И може би, след като изхвърлите старото палто, в замяна най-накрая ще получите дългоочакваното кожено палто!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft