Преди 16 години те се ожениха наужким, но и представа нямаха какво ще им се случи (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Преди 16 години те се ожениха наужким, но и представа нямаха какво ще им се случи (Снимки):
128993
Източник: blitz.bg
Преди 16 години те се ожениха наужким, но и представа нямаха какво ще им се случи (Снимки):

Социалните мрежи са неизменна част от живота ни днес и понякога са способни да променят ежедневието ни из основи, точно когато най-малко го очакваме. Благодарение на Фейсбук, Туитър, Инстаграм и други подобни, поддържаме връзка с приятели в най-отдалечените кътчета на земята, които не сме виждали с години.

Точно за такъв неочакван подарък от съдбата ще стане дума в днешния ни разказ.

Главен герой в него е млад мъж от Великобритания , който успя да намери "невестата" си, която не е виждал от цели 16 години.

Преди няколко седмици студентът от юридическия факултет в Хай Уикъмб, Джак Калоу, публикувал в профила си в Туитър архивни снимки от детска театрална „сватба” , на която той бил в ролята на младоженеца.

детска сватба

Кадърът е от 2004 г., когато Джак бил на 4 години. За съжаление, от тогава той не се е виждал с невръстната младоженка. „Ожених се в детската градина и не съм виждал жена си 16 години. Нищо чудно, че имам проблеми с връзките”, пише Jxck_C.

сватба с деца

Очаквано, постът на Джак се превърна в истински вирус. За много кратко време публикацията му събра над 350 000 лайка и стотици трогателни коментара. „Струва ми се, че това е най-милото нещо, което съм виждала някога”, отбелязва zulx_0.

мила детска сватба

Някои от интернет потребителите отбелязват, че не е лошо момичето от старите снимки да бъде открито, за да могат всички да видят как изглежда към днешна дата. Публикацията е репостната от над 40 000 души и... Чудо.

Младата булка от снимката се намерила. Тя също споделила мили снимки от събитието, само че от своя албум. „Всичко започна, когато бяхме млади, а ти беше мой”, пише renajutla. Сега интернет потребителите мечтаят младоженците да се съберат отново и да направят още една сватба, този път истинска, пишет BuzzFeed.  

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft