Представителите на тази зодия са най-практични, най-искрени и най-търпеливи личности

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Представителите на тази зодия са най-практични, най-искрени и най-търпеливи личности
4460
Представителите на тази зодия са най-практични, най-искрени и най-търпеливи личности

Ако сте зодия Дева, приветстваме ви, защото тази зодия е една от най-добрите и харизматични личности сред останалите.  Не случайно ги определят като хората, които се стремят да са най-добри във всичко. И хубавото е, че често им се получава просто! И то благодарениена тяхната упоритост и трудолюбие, както и умението им да казват това, което наистна мислят право в очите и без заобикалки.

Перфекционизъм е слабо казано

Девите с мъка могат да ядат, спят и да дишат, докато не усъвършенстват всеки милиметър на всичко около себе си.

Те обичат да показват своите таланти и обичат да довеждат всичко до блестящ финал.
Затова когато забелязват вашите недостатъци, запомнете, че не става въпрос за критика или високомерие, а за стремеж към идеал. Те просто не могат да пропуснат нито един детайл. Затова не им се бъркайте и ги оставете да свършат своята работа – те знаят какво правят!

 

Те са естествени лечители

Те са идеалните партньори и приятели.Комфортът и спокойствието, което усещате около Девите, е чувство, което няма да усетите с други хора. Те имат вълшебен ключ към вашето сърце.

Мъдрост и практичност – ключовите атрибути на Девата
Повечето Деви са много мъдри за своята възраст. Те не правят импулсивни глупости, за които да съжаляват. Затова, ако Девите изберат вас – това не е просто случайност, а резултат от размисъл и усилия.

Девите са много практични и могат да оставят емоциите или мечтите си настрани и да се адаптират. Те не седят и наблюдават разцвета на света, а пристъпват към работа за създаването на този разцвет.

 

Търпението е една от големите добродетели на Девата

Девите искат хората около тях да постигат успех, затова хабят много време, опитвайки се да помогнат. Може да се подразнят, но не се поддават на емоции. Затова пък ще ви дадат толкова време, колкото е нужно.

 

Девите винаги протягат ръка за помощ

Девите буквално излизат извън кожата си, за да помогнат на близките си. Те ще сменят спуканата гума вместо вас, ще ви застелят леглото или ще останат, за да измият чиниите след купона. Те не само са готови да помогнат, но и да ви засипят със съвети за бъдещето. При това без да ви покровителстват, просто искат да помогнат.

 

Те наистина мислят това, което говорят

Ако Девата ви говори нещо, слушайте внимателно. По-важно е отколкото си мислите. Ако всичко е наред, Девата ще ви го каже. Ако сте направили нещо не както трябва, Девата пак ще ви го каже.

Винаги може да се доверите на Девите, те са откровени и очакват същото в замяна. За Девите честността е най-добрата политика, дори ако истината е неприятна.

Девите виждат повече от другите

Девите са по-внимателни към детайлите, отколкото към цялостната картина. Мнозина смятат това за дефект. Но това си е тяхната особеност, благодарение на която виждат неща, които другите не могат.

Девите не спират да се учат

Девите са перфекционисти и признават ценността на образованието за себе си лично и влиянието му върху обществото като цяло. Те постоянно търсят нови знания и се опитват да подобрят своето положение.
Обикновеният човек може да забрави чадъра си няколко дни подред в дъждовен период, но Девата ще направи тази грешка само веднъж.

Можете да им се доверите за всичко

Наред с Раците и Телците, Девите са много надеждни. Те са чувствителни към нуждите на другите. Девите не странят от неуспехите на своите близки , което ги прави най-добрите приятели.

Понеже са извънредно рационални, можете да разчитате на тях, че ще изпълнят задачите си ефективно и оперативно. Не е изненадващо, че Девите често се сприятеляват с други Деви – те ценят отдадеността в делата.

Те имат скрита страна
Когато Девата ви пропусне през своя защитен слой, можете да ги видите такива, каквито не ги е виждал никой преди вас. Ще се чувствате като супер звезда, за която са положени специални усилия и ще получите от Девата повече от всеки друг.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft