Прогноза за Таро за седмицата от 30 ноември до 6 декември-Близнаци-Пълен късмет и успех, Рак-Много промени

вход през zajenata.bg
За Жената
Прогноза за Таро за седмицата от 30 ноември до 6 декември-Близнаци-Пълен късмет и успех, Рак-Много промени
33089
Прогноза за Таро за седмицата от 30 ноември до 6 декември-Близнаци-Пълен късмет и успех, Рак-Много промени

Предстоящата седмица ще бъде активна и непредсказуема за представителите на много зодии. С помощта на точна прогноза обаче всеки ще може да избере правилния път и самата цел, за която си струва да даде всичките сто процента.

Овен

Овенът трябва да се подчини на съдбата тази седмица и да не се противопоставя на събитията, които се случват наоколо. Лунната карта символизира най-висшата съдба, която ви води по правия път. Успехът ви е наблизо, но все пак трябва да се потрудите. Картата Крета обещава много пътувания по делови и лични въпроси, така че седмицата не може да се нарече спокойна.

Картата "Отшелник" е свързана с предишната Aркана. Може да се тълкува като необходимост от поверителност, за да се претеглят всички плюсове и минуси на предстоящия бизнес. В общ смисъл това говори за вашето желание да установите за себе си онези рамки, в които ще се чувствате комфортно и безопасно. Външно това може да не се прояви по никакъв начин, но вътрешното напрежение ще се увеличи. В тази връзка Овенът може да има нужда от упражнения, което намалява риска от нервно пренапрежение.

Телец

Съдейки по изпадналите Аркани, ви очаква трудна седмица. Дяволската карта показва, че имате мания, която ви преследва. Преследването на илюзии обаче може да ви накара да загубите от поглед истинските си цели. Картата "Справедливост" показва, че можете да надмогнете себе си и правилно да определите по-нататъшния път на развитие.

Картата "Модерация" обещава разрешаването на всички неприятности до края на седмицата и повишаване на самочувствието ви. Този Аркан казва, че вашите възможности и сила ще са достатъчни за всичко, което сте планирали.

Близнаци

Близнаците в периода  ще имат късмет и успех. Три благоприятни Aркани наведнъж показват, че се движите в правилната посока. Картата "Император" показва активност и амбиция, които ще ви помогнат при решаването на всички необходими въпроси. „Императрица“ във вашия сценарий означава положителни отговори. Всички ваши съмнения скоро ще бъдат разрешени към по-добро.

Картата „Влюбени“ е не само индикация за активното развитие на отношенията, но и ви дава правото на избор. Пред вас има много отворени пътеки, което означава, че сте свободни да изберете всяка посока и да реализирате своя потенциал.

Рак
Рците, съдейки по прогнозата, ще имат много промени в близко бъдеще. Картата „Върховна жрица“ символизира тайна, която предстои да бъде разкрита. Раците трябва да внимават да не пропуснат уликите на Съдбата. „Колелото на късмета“ във вашето подреждане показва, че животът ви скоро ще вземе рязък обрат и ще ви се случат събития, които не зависят от вас.
Картата "Глупак" ви предупреждава за отговорност. В суматохата може да не помислите за значими събития, които не бива да се пропускат. Само като изпълнявате всички задължения, можете да се отпуснете и да пожънете щастливите плодове на труда си.

Лъв
Лъв, въпреки щастливото подреждане, се нуждае от максимална предпазливост и сдържаност. Картата "Преценка" ви обещава промяна към по-добро. Те могат да се отнасят до всяка област от живота, но най-вероятно ще бъдат случаи, свързани с работа и бизнес. Картата за сила означава, че ще преодолеете всички проблеми в близко бъдеще. Вие сте в състояние да постигнете каквото искате.
Значението на картата на смъртта е предпазливост. Трябва да сте сигурни, че действията ви са умишлени и правилни. Този Aркан обещава промени към по-добро, но приключенията няма да ви доведат до нищо добро.

Дева
Девите имат активна седмица напред, която трябва да прекарате с усмотрение. Картата "Колело на Съдбата" казва, че вашата съдба се променя тук и сега. Трябва да сте подготвени за нови събития в живота си. Картата "Кула" е символ на краха на илюзиите и плановете, които не сте успели да изпълните навреме. Въпреки негативната конотация, трябва да сте сигурни в положителен резултат.
Имате възможности да изпълните мисията си и да успеете. „Глупак“ във вашия сценарий обаче казва, че можете да пропуснете значими събития поради вашето невнимание. Съмнението и мъката ще бъдат изгубени.

Везни

Прогнозата за таро на Везни обещава важни промени в живота. Експертите препоръчват да оставите съмненията си и да се борите за щастието си. Картата „Смърт“ означава за вас промени, които ще ви отворят пътя към бъдещето, но при условие, че можете да се сбогувате с миналото. Картата Йерофант показва на здравия разум. Трябва да сте готови да спазвате правилата, без да ги нарушавате. Вашето щастливо бъдеще не е далеч, така че съберете сили за решителен скок.
Картата на "Обесен" ви предупреждава да не пренебрегвате нито една дреболия. Пъзелът ще се получи добре само с всички подробности и сега повече от всякога имате нужда от търпение и постоянство.

Скорпион

Късметът на Скорпиона е завиден. Първата карта "Слънце" ви обещава очаквания подарък на съдбата. Работили сте добре и сега можете да дишате спокойно. Също така, този Аркан означава нови перспективи и задачи, за които ще се заемете с ентусиазъм. Картата „Преценка“ също показва, че се стремите към някаква нова цел, която много ви означава. Не се обезсърчавайте, успехът ви не е далеч.
„Колелото на късмета“ означава движение, обръщане на сцената. Някой невидимо завърта колелото на живота ви в посока на благосъстоянието и всичко, което трябва да направите, е да следвате целта си, като използвате знания и постоянство.

Стрелец

Промените назряват в живота на Стрелец. Първият Aркан "Смърт" буквално ви казва, че ще трябва да се преоблечете. Трябва да запазите всичко старо, за да бъде налична актуализацията. Това се отнася за всички сфери на живота, така че бъдете внимателни. Дяволската карта показва изкушението да се поддадете на изкушението да оставите всичко, както е. Това решение обаче е изпълнено с поредица от неуспехи.
„Справедливост“ ще се превърне в карта за освобождаване за вас. Това, за което сте се борили дълго време, ще бъде постигнато. Това може да бъде или успешно изпитание, или успешно разрешаване на конфликта. Във всеки случай ще бъдете оправдани и справедливостта ще бъде възстановена.

Козирог
Козирозите могат да се отпуснат, но не физически, а психически. Ще трябва да работите усилено, за да постигнете това, което искате, и съдейки по сценария, ще успеете. Картата на света е отправна точка за вашето щастие. Този Аркан е един от най-благоприятните и винаги говори за вътрешен комфорт. "Дяволът" ще бъде предупреждение за вас срещу необмислени стъпки. Вдъхновени от успеха и бързия напредък на бизнеса, може да се препънете.
„Йерофантът“ е отражение на вашия ангел-пазител. Вие сте под закрила, която не може да бъде проникната от завистници и манипулатори. Не спирайте обаче да работите за ваше добро, за да се гордеете с право на резултатите, получени в края на годината. Честността и спазването на нормите ще ви помогнат да изпълните съдбата си.

Водолей

Водолеите имат труден избор. Картата "Обесен човек" най-често се тълкува от таролозите като отхвърляне на нещо като жертва за по-добро. Може да се наложи да жертвате спокойствие и комфорт за това, което сте планирали. Картата "Глупак" ви показва неизбежността и необходимостта от движение. Все още сте далеч от целта, но с отдаденост и всеотдайност можете да получите всичко, към което се стремите.
„Модерация“ хармонично се вписва в подравняването, потвърждавайки вашата цел. Трябва да приемете и осъзнаете новите обстоятелства, но не и да се стремите към пълна саможертва. Не се опитвайте да се измъчвате с изтощителна работа - това няма да ви донесе успех. Но и на това не бива да спирате. В движение и работа можете бързо да изградите план за близкото бъдеще и да направите всичко за ваше добро.

Риби

Рибите през следващата седмица ще могат сами да усетят какво означава добрата воля на съдбата. „Император“ в оформлението показва помощта, която ще ви бъде предоставена. Помощта ще дойде от неочаквана посока, но ще бъде навременна и дългоочаквана. Това може да бъде както влиятелен човек, така и помощ отгоре. Във всеки случай тази карта е положителна за Рибите. Работата ви напредва и усилията ви не са напразни. Съдейки по картата "Свят", в живота ви трябва да влезе нещо ново, което да обърне мирогледа ви, да даде вяра в себе си или в околната среда.
„Умереността“ напомня на Рибите, че бързането само ще навреди на успеха ви. Не бързайте, защото светлината на победата вече е просветнала напред. В противен случай рискувате да допуснете грешки, което ще ви отнеме изключително много време за отстраняване.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft