Пълен шаш! Джулиана Гани и бебето ѝ отвлечени от най-големия ѝ фен! (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Пълен шаш! Джулиана Гани и бебето ѝ отвлечени от най-големия ѝ фен! (Снимки):
2685
Източник: blitz.bg
Пълен шаш! Джулиана Гани и бебето ѝ отвлечени от най-големия ѝ фен! (Снимки):

Буквално преди часове в профила на Джулиана Гани в социалните мрежи закипя. Силиконката хвърли в шах всички свои неизброими фенове с информацията, че е била отвлечена, при това с невръстния си син Давид .

За щастие информацията се оказа както отчасти вярна, така и не чак толкова притеснителна, колкото си помислиха повечето на пръв прочит.

А плеймейтката, която трудно може да остане незабелязана, каквото и да направи, този път направо изби рибата с тази история , в която се оказва и главна героиня.

Джулиана Гани бебе

"Приятели! Току що разбрах, че съм била отвлечена! Огромен Мегаборд на Chipolino с мен и Давид е изчезнал в областта на гр. Ботевград (АМ ХЕМУС). За да бъде изрязано/откачено подобно нещо е нужна не само техника, но и поне 3-4 човека.

Честно да ви кажа имала съм всякакви фенове, но тооолкова ГОЛЯМ фен никога не ме е преследвал! Е, надявам се човекът, който ни открадна (най-вероятно за да си направи навес за двора или да си закрие оградата на двора, да знае поне как се казвам!

Джулиана Гани билборд

Билбордът беше подменен с нов, НО МОЛЯ ВИ не го сваляйте! П.С. Ако някой има информация "къде се намираме", моля да се свърже с мен!", завършва покъртителната история в поста си Гани.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft