 
                
            
	Специална дървена дъска за печене (кедрова, кленова, черешова)
	парче жълта тиква
	1тиквичка
	царевица
	червена, жълта и оранжева чушка
	зехтин, сол и черен пипер на вкус
	опаковка гъби печурки (без дръжките и тъмната част под пънчетата)
	парче твърдо сирене (кашкавал), настъргано
	1 кочан царевица (прясна, само зърната)
	босилек
	 
	Накиснете дъската във вода (може да притиснете с тежести) за поне 2 часа, преди да сложите върху грила.
	Запечете зеленчуците: объркайте ги с малко зехтин, сол и черен пипер и изпечете на грил. Намажете долната част на гъбите със зехтин и ги сложете под грила за 2-3 минути, колкото да се отпечата грила върху тях, с шапките надолу. Махнете и оставете да се охладят напълно. Ако се появи влага, попийте с кърпа. Напълнете отвора на гъбите с настърганото сирене. Отгоре подредете запечените зеленчуци, така че да се виждат добре различните цветове. Поръсете отново с малко настъргано сирене и подредете върху дъската. Опитайте температурата на грила да не е много висока, за да не се напука дървото. Печете около 15 минути, докато сиренето се разтопи, а зеленчуците хванат златист захар. Украсете с изпечените царевични зърна и поръсете с малко зехтин и нарязания босилек. Поднесете. 


 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








