Рецепти с агнешко за Великден

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Рецепти с агнешко за Великден
42419

Агнето е един от основните символи на Великден в Централна и Източна Европа. То се свързва Исус и неговата смърт. Тъй както агнето се пренася в жертва, така и Синът на Дева Мария е принесен в жертва преди Възкресението. Християнската традиция представя Исус като божи агнец. В много домове се спазва традицията на Великден да се яде агнешко на първия ден след 40-дневния пост.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft