През 2020-та брюнетките са на мода - последния писък в цветовете и техниките специално за тъмнокоски (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
През 2020-та брюнетките са на мода - последния писък в цветовете и техниките специално за тъмнокоски (Снимки):
7986

Стилна прическа и подходящ цвят на косата - това са двата най-важни щриха, когато създаваме своята визия.

Рядко жените, които имат определен цвят на косата по рождение, го променят в обратна посока. Обикновено се използва практиката за избор на отенък на косата, с няколко тона по-различен от естествения, и определена техника на боядисване. Днес ще ви разкажем последните новини в света на прическите, а именно кои технологии и модерни цветове са подходящи за брюнетки и могат да им помогнат да подобрят имиджа си, като в същото време са в крак с модата.

Професионални съвети за брюнетки преди боядисване

Брюнетките винаги е по-трудно да променят имиджа си, тъй като постигането на ярък и наситен цвят при тях е по-трудно. Благодарение на различни технологии и опитните ръце на коафьора, не е трудно да се изсветлят отделни кичури или цялата коса, и да се боядисат в желания цвят.

прическа брюнетка

къс боб с бретон

Преди да решите да промените цвета на косата си, трябва да имате предвид следните важни подробности:

  • Преди да я изсветлите, косата с тънък и чуплив косъм изисква лечение и правилна грижа;
  • Когато избирате ярък нюанс на косата, е необходимо да помислите за целесъобразността на подобен цвят, тъй като обществото не винаги е готово да възприема необичаен цвят на косата;
  • Боядисването трябва да се появи в професионален салон, в противен случай кичурите ще бъдат боядисани неравномерно и ще изглеждате евтино;
  • Корените на косата трябва да са в същия тон като останалата коса, следователно, за да се поддържа цветът, е необходимо редовно посещение в салона.

ефектна прическа

Модни техники на боядисване за брюнетки 2020

Тенденцията на 2020 г. е естествеността и женствеността. Естественият цвят на косата изглежда по-хармонично.

естествени къдрици

стилно късо каре каре с бретон

Омбре и сомбре

Тези две техники не са нови, но все още остават най-популярните. Известните личности много често използват тази техника и по този начин увеличават търсенето сред "обикновените" жени.

Омбре е плавен преход на цвета от корени към върхове, а сомбре - боядисването както вертикално, така и хоризонтално по същия начин.

омбре брюнетки омбре в синьо омбре дълга коса

омбре в лилаво

светло омбре

ефектно омбре тъмна коса

Балеаж

Тази техника е предпочитана за прическите на пластове. Ако сте собственичка на черна, тъмнокестенява или кестенява коса, тогава балааж заедно с подобна прическа е отличен и модерен вариант.

ефектен балеаж

балеаж черна коса

балеаж тъмна коса

Новост на сезона е техниката на боядисване, при която „слънчевите лъчи“ сякаш играят върху кичурите. Тази технология набира все повече и повече положителни отзиви от холивудските звезди.

слънчеви кичури

Ярки цветове

За да постигнат ярък нюанс, брюнетките ще трябва да работят усилено и да седят на стола на стилиста повече от един час. Първоначално необходимата зона на косата се обезцветява и едва след това преминават към основния цвят в избрания нюанс. В този случай могат да се използват всички горепосочени технологии за оцветяване.

брюнетка розови кичури

яркосини кичури

цветни кичури

кичури в ярки цветове

Всеки нов сезон ни носи различни видове боядисване и техники, но някои остават в тенденция за дълго време. При брюнетките положението е малко по-трудно да се направят драматични промени в цвета на косата, но с правилния стайлинг и технологии жените стават много по-красиви и в крак с модните тенденции.

А вие бихте ли опитали драматични промени в цвета на косата си? И коя технология ви хареса повече? Много ни е интересно да чуем вашето мнение, кажете ни го в коментарите!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft