Седем неща, които ни правят красиви

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Седем неща, които ни правят красиви
5056
Седем неща, които ни правят красиви

 

 

 

 

 

Дрехите и гримът не са това, което ни правят красиви!Те са просто част от нашия живот. Нито гримът, нито дрехите ще ни направят красиви, защото ние всички вече сме красиви.

А ето и нещата, които наистина ни правят красиви:

1. Личността

Личността е като отпечатъка – някой може би има подобна, но можеш да си 100 % сигурна, че не е идентична на твоята. Твоето желание да учиш, да си честна, начинът, по който се шегуваш, говориш постоянно или не казваш нищо, когато нямаш какво да кажеш, фактът, че си приятел, за който всеки си мечтае... Това е, което е толкова красиво!

2. Очите

Не можеш да се видиш, когато си щастлива, тъжна, изненадана или влюбена, но хората около теб знаят точно колко красиви са очите ти в този момент. Не само защото носиш тонове сенки или спирала, но и защото те сами говорят за себе си.

3. Добрите маниери

Всяка жена може да се облича добре и да изглежда като дама, но добрите маниери и държанието на дама е нещо, което парите не могат да купят. Има много момичета, които са живо доказателство за това – изглеждат добре, но само защото не се движат, говорят или дори дишат. Добрите маниери са нещо различно. Те привличат хората. Да бъдеш в присъствието на човек с добри маниери успокоява хората и ги кара да се чувстват горди. Че са приятели с такъв човек. Мъжете се държат като джентълмени около дамите, не го забравяйте!

4. Интереси

Красотата не е крайната цел, тя е нещо, което се случва, докато правите други неща, като да играете тенис, да четете книги, да се готвите за изпит, да се грижите за животно, да се социализирате. Твоите специфични интереси играят голяма роля за цялостната ти красота, защото да имаш красива обвивка не означава нищо, ако няма какво да я предпази от разпадане.

5. Усмивката

Кой се интересува от перфектни устни или перфектни зъби, когато ти имаш най-чаровната натурална усмивка на всички времена? Усмихвай се винаги, когато ти се иска и не мисли за начина, по който изглеждаш. Натурална, честна, усмивката не може да изглежда лошо. Помисли си, че ще изгубиш няколко безценни секунди на щастие, докато се опитваш да направиш изкуствена и добре изглеждаща усмивка, без да знаеш, че най-добре изглеждащата усмивка е естествената усмивка, тази, която се получава без да мислиш за нея.

6. Начинът, по който си размахваш косите

Най-малките неща имат най-голямо значение! Знаеш как мъжете обичат да си играят с косите ни? Е, тези неща допринасят много за нашия чар. Начинът по който си премятаме косата, начинът, по който тя пада на възглавницата докато спим, начинът, по който си я въртим около пръста, когато сме нервни или размишляваме. Това са неща, които ние много често не забелязваме, но на хората около нас им прави впечатление... и те ги обичат!

7. Позитивното настроение

Нека си го признаем, Дядо Коледа не е Джордж Клуни, но хората го обичат. Това е така, защото той донася радост на другите! Позитивните хора са винаги център на внимавие, стаята винаги засиява, когато те я прекрачат и всички искат да са от тези, които стоят до тях, надявайки се да откраднат малко от техния чар и дух.

Да, това може и да звучи банално, но е самата истина. Нашите майки или най-добри приятели понякога се опитват да ни го кажат, но когато излезне от тяхната уста, ние често не го чуваме. Но когато мъж или напълно непознат ни го каже, ние заяочваме да мислим за това по-често.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft