Седмичен хороскоп за периода от 18 до 24 ноември-РАК Успех извоюван в напрежение, ЛЪВ Успехи, но и лични неудобства

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Седмичен хороскоп за периода от 18 до 24 ноември-РАК Успех извоюван в напрежение, ЛЪВ Успехи, но и лични неудобства
39807
Седмичен хороскоп за периода от 18 до 24 ноември-РАК Успех извоюван в напрежение, ЛЪВ  Успехи, но и лични неудобства

За седмицата, която следва може да се каже, че ще бъде засилена активността ви. Очертават се някой затруднения, с които ще трябва да се заемете. Постигането на успех идва ръка за ръка с някой драматични неприятности. Действайте с размах, а не по инстинкт.

Като цяло седмицата може да се характеризира като успешна.

 

ОВЕН

Занижена активност

Ще търсите възможности за реализация в личен и професионален план, залагайки на умението си да се справяте във всяка ситуация. За вашата делова и социална реализация, периодът не се отличава с ярки успехи или с обратното. Постиженията ви ще зависят от вложената енергия, а през тези дни енергийният ви баланс ще е нарушен, което подчертава, че не винаги ще успявате да осъществите целите си. Петък и уикендът са благоприятни, но успехът ще дойде чрез повече усилия. Понеделник е печеливш, вторник носи кавги, а сряда е хубава и успешна. Труден и много напрегнат е четвъртък.

 

ТЕЛЕЦ

Труден период, но има и успехи

Избирате доста перспективна насока за действие. Успявате да си създадете ангажименти, които поглъщат цялото ви внимание. Предстоящата седмица не е от най-благоприятните за Телците, защото реализацията на целите ще е трудна, тъй като шансът ви не е така изразителен. Все пак не сте лишени от хубави постижения. Засилете активността и не се отказвайте преждевременно от осъществяването на по-трудно постижимите цели. Петък е напрегнат, но и сполучлив. С повече усилия и уикендът ще е успешен. Понеделник и вторник ще са тежки, а сряда и четвъртък са напълно успешни.

 

БЛИЗНАЦИ 

Проблеми, но и успехи

Силите ви са далеч по-големи от това, което показвате. Мобилизирайте се и дайте всичко от себе си за да завършите започнатото. С проблеми през периода ще се сблъскат и Близнаците. Обективните условия не позволяват да разгърнете качествата си и да действате активно. Контактите в обществените среди ще боксуват, което допълнително ще ви изнерви и ще допуснете много грешки. Мнозина ще вземат категорично решение да променят нещо в стила си на работа. В петък и се справяте добре. Неделя и понеделник ще са доста трудни. Следващите дни разкриват чудесни възможности за успех.

 

РАК 

Успех извоюван в напрежение

Ще започнете седмицата с повече напрежение, предвид отговорностите, които стоят пред вас. Това е една от трудните седмици за Раците. По целите си трябва да действате с пълна мобилизация на силите и да разчитате предимно на себе си. В бизнеса и по въпроси от административна компетентност ще имате успех, но при работа по цели, които следва да осъществите чрез контакти в обществото, възникват разочарования. Събота, както и уикендът за благоприятни за делата ви. Делниците, без тежкия и доста напрегнат четвъртък, също ще са успешни.

 

ЛЪВ

Успехи, но и лични неудобства

Успешен финал на много усилия и очаквания. От гледна точка на социални позиции, за успешна реализация на цели, а и като нагласа, Лъвовете нямат съществени причини за недоволство, но въпреки това, седмичния период едва ли остави добри впечатления у повечето от родените в знака. Очертават се остри неудобства, които засягат личния план. Петък е по-напрегнат, но е успешен. Благоприятна е и съботата, а неделя е нервна. Делниците, включително със сряда са успешни. Четвъртък ще е доста напрегнат.

 

ДЕВА

Реализирани делови цели

С търпение и вътрешно смирение пред всичко ценно за вас, ще пристъпвате към изпълнение на професионалните си, лични и социални ангажименти. Период с добри възможности за реализация на целите, но и с проблеми, които за част от родените в зодията са делови, и най-често са предизвикани от административни пречки, а за други засягат взаимоотношенията със семейния партньор. Възможно е и здравословно неразположение за мнозина. Петък е благоприятен да осъществяване на намеренията. Тази характеристика е валидна и за останалите дни от седемдневието с изключение на четвъртък. Той ще е тежък.

 

ВЕЗНИ 

Ползотворен период

Част от вас ще пристъпят към общи бизнес-начинания с нескрито притеснение, но няма да сгрешат. Ползотворните действия на Везните са характерен белег за седемдневието, но поради прибързване, някои от зодията може да допуснат непростими грешки и да провалят реализацията на важни цели. Вътрешната ви стабилност е изразителна, но страхът от закъснение може да ви дестабилизира. Петък не е особено продуктивен за разлика от чудесния уикенд. Повече напрежение носят понеделник и вторник. Сряда е твърде успешна, а четвъртък преминава в напрежение.

 

СКОРПИОН

Неспокоен период

За много от вас седмицата ще е натоварена с работа, която в голямата си част ще носи дивиденти, но на други хора. Опитите на хора от заобикалящите да ви навредят ще са безуспешни. В най-тежките случаи тържеството им над вас ще е кратко, а зловредният ефект ще остане за тяхна сметка. Просто бъдете търпеливи, за да не усложнявате ситуацията. Мнозина ще се сблъскат с делови несгоди, но не липсват и лични успехи. За осъществяване на контакти в обществото се очертават затруднения. Петък ще е успешен. Следващите дни без благоприятната сряда ще са напрегнати.

 

СТРЕЛЕЦ

Успешно разгръщане

Не се обезсърчавайте, ако не постигате очакваните резултати в работата си. Хубаво е Стрелците да насочат вниманието си към по-обширен съюз в деловите сфери, за да преодолеят несгодите, с които се сблъскват в служебен план. От днес за вас започва период от три месеца, през който ще имате добри възможности за реализирането на такава цел. Седемдневието е благоприятно за делови срещи, преговори и пътувания с финансови цели. Уикендът ще е благоприятното продължение на хубавия и успешен петък. Всичките делнични дни също са успешни.

 

КОЗИРОГ 

Успешни контакти и преговори

Освободете се от мислите, които ви връщат назад и ви правят песимисти. Етапът не блести с нищо специално, но ще е много благоприятен за провеждане на делови срещи и за преговори. В служебната си дейност трябва да сте по-прецизни и да не прибързвате. Това всъщност се отнася и при осъществяването на личните ви цели. Периодът ще е доста напрегнат за действащите в сферите на бизнеса. Петък е успешен, а през уикенда е добре да укрепите позициите си. В понеделник идбягвайте кавгите. Вторник и четвъртък са напрегнати. Сряда е хубава.

 

ВОДОЛЕЙ

Ориентирайте се към стабилизация

Активно работещите ще имат възможности да получат допълнителни доходи и други привилегии. Новото седемдневие е далеч по-добро от отминалото. На мнозина от зодията ще се наложи да обмислят задълбочено позициите си, и ако е необходимо да се ориентират към промените, продиктувани от обстоятелствата. Това може да се отнася към домашната или служебната ситуация.На работното си място следва да сте настоятелни за реализацията си. Петък преминава слабо. Уикендът е благодатен. Понеделник, вторник и четвъртък со напрегнати. Сряда е хубава.

 

РИБИ 

Трудности, но и шанс за преодоляването им

Вникнете в случващото се и ще откриете нови възможности пред себе си, които ще се отразят положително на живота ви. Предстоящият седемдневен етап е добър за Рибите, въпреки, че преобладаващото мнозинство ще се сблъска със затруднения в службата или бизнеса. И вие следва да разчитате предимно на себе си, и старателно да избягвате конфликтите, за да не се окажете блокирани за реализация от външните условия. Петък ще е много успешен за целите ви. През уикенда интензивни и успешни контакти. Делниците ще са плодотворни, при условие, че избягвайте конфликтите.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft