Седмичен хороскоп на Василиса Володина от 20 до 26 май - Овен, Рак и Козирог ще имат късмет през този период

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Седмичен хороскоп на Василиса Володина от 20 до 26 май - Овен, Рак и Козирог ще имат късмет през този период
48345
Седмичен хороскоп на Василиса Володина от 20 до 26 май - Овен, Рак и Козирог ще имат късмет през този период

Астрологът Василиса Володина разказа какво очаква всяка зодия тази седмица, 20-26 май.

Според прогнозата на астролога Овен, Рак и Козирог ще имат късмет през този период

Овен

За Овните започва времето, когато си струва да насочат енергията си към сферата на любовта. През този период те могат да намерят своята сродна душа.

За тези, които вече имат връзка, звездите обещават хармония и разбирателство. Астрологът казва, че тази седмица е просто идеална да зарадвате другите и да впечатлите всички.

Телец

Телците, които сега са свързани от любов с друг човек, може да започнат период на проблеми. От 21-ви до 23-ти е по-добре Телците да бъдат по-внимателни с несъзнаваната част от мисленето си, съветва Володина. Тази седмица е по-добре да не предприемате резки стъпки в една или друга посока. Нека всичко върви както обикновено, без бързане и ненужни проблеми. Предстоят големи промени, за които Телците дори не подозират. 

Близнаци

За Близнаците тази седмица проблемите ще се възприемат по-остро, но и радостта ще стане по-ярка, гласи астрологичната прогноза. Най-голямото удоволствие сега е удоволствието да помагаш на близки, приятели и колеги.

Рак

Големият късмет очаква Раците едва в края на седмицата, смята астрологът. Това означава, че е препоръчително да работите и да водите бизнес по-внимателно. Почивните дни трябва да бъдат активни. Не бива да седите вкъщи в самота. Алчността ще бъде още по-опасна за Раците през делничните дни. В сферата на финансите и в работата трябва да можете да отговаряте на молбите на други хора за помощ, съветва Володина.

лъв

Лъвовете, според прогнозата, трябва да започнат да действат във вторник или неделя. Астрологът съветва още да избягваме позьорството, наглото поведение, арогантността и неспокойствието. Лъвовете трябва да обръщат по-малко внимание на мнението на обществото за себе си. По-добре е да игнорирате критиките по ваш адрес - мнозина ще се опитат целенасочено да обидят представителите на тази зодия с коментарите си. 

Дева

На 21 и 23 май Девите трябва да внимават, непредпазливите действия могат да доведат до загуба на популярност, предупреждава астрологът. Тази седмица е добра за намиране на нови стремежи и за промяна на обстановката. През уикенда можете спокойно да извършвате всякакви домакински задължения, включително ремонти и общо почистване. 

Везни

В периода от 20 до 26 май Везните могат да се занимават с юридически и организационни въпроси. Не забравяйте да помагате на колеги и партньори - това ще повиши авторитета на Везни в техните очи. Доброто настроение и оптимизъм ще помогнат на Везните да разширят своите възможности и да успеят във всички области. Седмицата може да се окаже малко нервна и непредвидима, гласи прогнозата на астролога.

скорпион

 В края на седмицата е възможно плановете да рухнат и тези моменти ще са случайни, независещи от самите Скорпиони, смята астрологът. Ако има ясна липса на сила за изпълнение на определени задачи, можете да поискате съвет или да помолите близки за помощ, съветва Володина. Енергийният дефицит може да принуди хората от тази зодия да предприемат необмислени действия.

Стрелец

Непредвидени забавяния и проблеми ще има най-вероятно в средата на седмицата, гласи прогнозата на астролога. Те могат да развалят плановете на Стрелеца, но в този случай е по-добре да не започвате да алармирате. Всичко, което се случва тази седмица, в крайна сметка ще има положително въздействие върху живота на тези хора и върху техния глобален успех. Понякога, за да постигнете нещо голямо, трябва да пожертвате малко.

Козирог

Според астрологичната прогноза Козирозите ще имат късмет в любовта. Това важи особено за онези представители на този знак, които активно търсят сродна душа. Късметът ще им се усмихне, така че ще имат възможност да избират с кого да започнат връзка. Козирозите могат да завържат и бизнес запознанства, което ще бъде началото на ползотворно сътрудничество.

Водолей

Водолеите ще трябва да се сблъскат с трудности и проблеми в работата и бизнеса, прогнозира Володина. По-добре е засега да отложите важни покупки, кандидатстване за заеми или смяна на работа. От средата на седмицата ще започне период на затишие, който ще бъде идеален за придобиване на нови знания и актуализиране на професионални умения. Напълно възможно е през тези седем дни Водолеите да успеят да сменят ценностната си система.

Риба

Рибите ще станат малко по-раздразнителни между 21 и 23 май, каза астрологът. По-близо до уикенда е идеалното време за търсене на любов и укрепване на отношенията. Препоръчително е да избягвате прояви на егоизъм, да не проявявате инат и жестокост към близки, приятели и колеги. 

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft