Секси-бавачка разказа за горчивия си опит с татковците и техните съпруги (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Секси-бавачка разказа за горчивия си опит с татковците и техните съпруги (Снимки):
6336
Секси-бавачка разказа за горчивия си опит с татковците и техните съпруги (Снимки):

Представата ни за млада и красива бавачка е наложена най-вече от филмите - там задължително секси-мацето, което гледа децата, започва афера със съпруга-неверник и възникват неприятностите.

Амбър Персефон работи като бавачка във Великобритания. По принцип тя е щастливка, тъй като има наистина атрактивна външност.

Красотата й обаче в случая определено не й помага. Тя разказва опита си с редица семейства и най-вече с грешните разбирания на съпругите.

секси бавачка

"Има семейства, които ми казват, че не съм подходяща да бъда тяхна бавачка, защото съм привлекателна. Една майка ми отказа работа, тъй като външността ми щяла да привлече „нежелано внимание“.

Ето защо смятам, че е ужасно жалко, че британската звезда Джана Крамър си признава, че съзнателно не наема бавачки, тъй като са "привлекателни". Когато чух това, първата ми мисъл беше за децата й.

Наемането на подходяща бавачка, която ще се грижи и подкрепя децата ви, е важно решение. Да се ​​позволи проблемите и недоверието между двойката да диктуват това кой ще се наема на работа може да повлияе зле върху децата", добавя Амбър.

Мери Попинз

Когато започнала кариерата си, бавачката била на 23-годишна възраст. "Бях настроена да бъда съвременната Мери Попинз. Първата ми работа беше при много приятно семейство.

При пристигането си паркирах колата пред портата и първия човек, който срещнах, бе майката в семейството. Спомням си първото нещо, което тя ми каза през отворения й прозорец: „Ти си още по-красива отколкото на снимката“, казва тя.

"Никога няма да рискувам нищо, което би могло да сложи край на кариерата ми, или пък да разруша нечие семейство. Не считам себе си за модел, дори не знам как да се гримирам.

 За щастие в този първи случай лицето ми не се отрази на получаването на работата. Майката видя как се отнасях с децата й, как работех и доказвах уменията и качествата си. Имах прекрасна връзка със семейството и съпругът й никога не ми се нахвърли", добавя Амбър.

красива бавачка

Малко след това абонати в известен уебсайт в Обединеното кралство за детегледачки предложили работа на момичето. "Дори не бях отговорила, когато видях, че ми е изпратено второ допълнително писмо с думите:

„Когато гледаме снимката ви, смятаме не сте подходяща, тъй като бихте привлекли нежелано внимание, докато сте около децата ни“. Бях шокирана. След това съобщение уебсайтът се свърза с мен и ми даде подобрено членство като извинение.

Но аз бях много разстроена. Само защото аз или някоя друга детегледачка можем да се считаме за привлекателни, не значи, че сме некомпетентни, опасни за децата или бихме създали евентуален проблем в брака", казва още тя.

След това Амбър получавала много други изказвания спрямо нея, с които все повече и повече осъзнавала, че хората я възприемат като "горещата бавачка". 

"Аз съм тъжна, но най-вече разочарована от тази промяна в обществото. Изглежда като огромна промяна спрямо времето, когато детегледачките бяха посрещани в семейния дом единствено с цел грижа за децата.

Цялата тази ситуация може да спре детегледачки като мен да вършат работата, за която са се трудили толкова много и която ги прави толкова щастливи. Когато наемате бавачка, единствените хора, за които трябва да мислите, са децата, а не брачните или личните отношения. Децата са тези, които ще прекарват времето си с бавачката, а не съпругът ви", заключва Амбър.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft