Синът на Шабан Шаулич сложи край на живота си

вход през zajenata.bg
За Жената
Инциденти
Синът на Шабан Шаулич сложи край на живота си
280139
Синът на Шабан Шаулич сложи край на живота си

Извънбрачният син на Шабан Шаулич се самоуби

Семейството на Шабан Шаулич беше сполетяно от нова трагедия. Само няколко месеца след като кралят на сръбската музика загуби живота си в нелеп инцидент в Германия, неговият син се самоуби, пишат razkritia.com

Приживе Шабан Шаулич не знаел, че има син и никога не го е виждал.

Майката на момчето никога не казала на краля на сръбската музика, че е бременна и очаква дете от него. За това, че младежът е син на Шаулич разказва негов приятел. „Искам да ви разкажа какво знам. Александър е роден и живее в Колорадо, а майка му Ана имаше кратка връзка с Шабан Шаулич. Тя роди дете и го отглеждаше сама, докато не се омъжи за един добър човек. По-късно Александър смени името си и взе презимето на съпруга й – Милър. Неговата майка довери на съпругата ми, че той всъщност е дете на Шабан, но не го е виждала никога повече.

Всъщност тя дори не искаше да му казва. Роди го и преди няколко години, след като почина, той разбра от съпругата ми истината. Учуди се, но не прояви никакво желание да намери истинския си баща. Живееше тихо и спокойно, никой не знае защо посегна на живота си. Говори се, че го е направил, защото е бил болен“, разкава източникът за „Свет“.

„Никой не знаеше, че има оръжие. Беше добър човек, намериха го в локва кръв в хола. Никога не се е женил, няма деца. Загуби майка си от инсулт и го понесе много трудно, баща му още е жив. Работеше като келнер, постоянно сменяше заведенията, но имаше пари да води нормален живот.

Съдбовна среща

Майка му Ана е от Сърбия и заминава за Америка много млада. Тя среща Шабан на едно от турнетата му в Америка, влюбват се силно и тя забременява. Дълго пази в тайна чие е детето и се доверява само на една приятелка. Слухът се разпространява, но никой не вярва, защото няма никакви доказателства, освен няколко снимки от концерт на Шабан, които наистина не доказват нищо“, казва още източникът.

След смъртта на незаконния син на Шаулич, приятелите му намерили писмо до баща му, което той така и не изпратил. В писмото Александър съобщава на баща си, че му е син и казва, че не иска нищо от него, само да му съобщи, че е добре и да му пожелае всичко най-хубаво.

Извънбрачният син на Шабан се е прострелял в главата, предават от puls24.mk.

Дай твоята оценка:
3 от 19 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft