Сладки с кедрови ядки
    
    
     
                
            
                12 Септември 2013
            
            
            9100
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	200 гр брашно
	150 гр масло
	80 гр захар
	портокалова есенция
	1 суп. л. ванилена захар
	60 гр счукани кедрови ядки
	За намазване:
	2 жълтъка 
	За украса:
	40 гр кедрови ядки
Замесвате тесто от брашното, маслото, захарта, портокаловата есенция, ванилената захар и счуканите кедрови ядки. Увивате във фолио и оставяте за 1 час на студено. Разточвате тестото на кора с дебелина 3-5 мм, изрязвате кръгчета с диаметър 3-4 см и ги нареждате в тава върху хартия. Намазвате сладките с разбит жълтък и украсявате с кедрови ядки. Печете около 12 минути при температура 180°С.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








