Всяка сутрин си мажа филийките с него, домашно крема сирене, неповторимо на вкус

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Всяка сутрин си мажа филийките с него, домашно крема сирене, неповторимо на вкус
Всяка сутрин си мажа филийките с него, домашно крема сирене, неповторимо на вкус
4660
Всяка сутрин си мажа филийките с него, домашно крема сирене, неповторимо на вкус
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Днес имаме страхотна идея за вас и за намазването на хлебчето ви за закуска. Топено сирене от извара , какво по-добро? Готви се много лесно, доста бързо и никога не се задържа в хладилника. Между другото, възможно е за обяд и вечеря, а децата го обожават

Издание ни винаги избира най-интересните рецепти, така че този път не е изключение. Обичаме да е пикантно, затова нашето сирене съдържа гъби и малко чесън. Нека ви научим как да направите това великолепно  изкушение и да се насладите на вкуса му.

 

ТОПЕНО СИРЕНЕ ОТ ИЗВАРА



СЪСТАВКИ

500 г извара
2 яйца
100 г масло
250 г пресни печурки
1 ч.л. сода 
2-3 скилидки чесън
1 ч.л. сол 
4-5 стръка магданоз

Как да си направим извара от топено сирене

Първо, комбинирайте изварата, яйцата, мекото масло, солта и содата за хляб и разбъркайте с потапящ пасатор до гладка смес. Нарежете гъбите на малки кубчета и запържете в тиган до златисто кафяво.

Готвене на пара. Поставете контейнера с извара в тенджера с вряла вода и разбърквайте постепенно в продължение на 15 минути. Когато  не останат бучки, добавете към него гъбите и подправките, разбъркайте отново добре.

Остава да излеете горещото топено сирене в удобни контейнери или буркани. Отлично сирене е готово, трябва да го оставите да се охлади и след това спокойно да го приберете в хладилника, докато се втвърди.

Вместо масло можете да сложите 2-3 супени лъжици заквасена сметана, тогава сиренето няма да е толкова дебело и мазно. Можете също така да експериментирате с пълнежа. Това могат да бъдат любимите ви подправки, кимион, парчета месо и дори пушен бекон. Полето за експерименти е разнообразно и реално така може да приготвите всичките видове, които има на пазара, та и такива каквито няма според вкуса ви.

Сиренето, направено от извара, е готово, желаем ви приятен апетит и очакваме коментари как се е получило всичко.  Благодарим ви, че останахте при нас!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft