Софи Маринова се предаде пред зрителския хейт: Никога повече няма да бъда жури! (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Софи Маринова се предаде пред зрителския хейт: Никога повече няма да бъда жури! (Снимки):
80988
Източник: vihrogon.bg
Софи Маринова се предаде пред зрителския хейт: Никога повече няма да бъда жури! (Снимки):

Мнозина зрители и коментатори вече обявиха новото шоу на Маги Халваджиян " Звездите в нас " за пълен провал. Като основна причина за неуспеха на предаването повечето зрители изтъкван некомпетентността на журито и по-специално на Софи Маринова и Тита, които според зрителите изобщо нямат място сред оценителите на подобен род таланти.

И докато от Тита все още не сме чували нищо, то Софи си призна, че има забележки и съображения по повод тази своя изява.

Софи жури

"Никога няма повече да бъда жури, защото не е моето нещо. Какво правя - казвам на всички едно и също: "Много сте сладки" и т.н. За тази работа е добре да е някой с по-богат речник", коментира в типичния й искрен стил Софи Маринова в предаването на Гала. Тя гостува там заедно с Преслава, с която имат нов дует, който планират от години.

Софи и Преслава при Гала

Самата Преслава коментира, че Софи не става за съдия и по друга причина и тя е, че винаги се сдържа в отрицателните си оценти, дори нещо да не й харесва. Двете се познават отлично, а напоследък и пътуват заедно по света, често в компанията на друг поп фолк идол - Константин.

Преслава разказа за първата си среща със Софи Маринова, която била в началото на кариерата й. Двете били в компанията на други хора в столично заведение, но така се случило, че се оказали седнали една до друга. Софи почнала да хвали Преслава, а младата изпълнителка се притеснила и дори си помислила, че някой й прави "скрита камера".

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft