Спагети със спанак и дивеч
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            5206
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	100-120 г еленски бут
	1 пакет спагети (500 г)
	1 глава лук 
	2 скилидки чесън 
	250-300 г стерилизирани манатарки
	200-300 г замразен спанак 
	200-250 г сметана 
	черен пипер и сол на вкус  
В предварително загрятото слънчогледово олио се запържват ситно нарязаният лук и счуканият чесън и се прибавят за няколко минути нарязаните манатарки.
Нарязаният на ситни ивички бут и лападът се слагат при останалите продукти в тигана, за да се запържат. Най-накрая се добавя сметаната и се оттегля от котлона. Готовата смес се изсипва върху сварените в подсолена вода спагети и се разбърква.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








