Специален Дамски хороскоп за 8 март-ключовете към щастието според Зодията

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Специален Дамски хороскоп за 8 март-ключовете към щастието според Зодията
15285
Специален Дамски хороскоп за 8 март-ключовете към щастието според Зодията

Жена Овен

Тези жени се нуждаят от цел. Без нея на 8 март няма да е възможно да се постигнат големи успехи, както в областта на любовта, така и в сферата на труда и парите. На 8 март всяка година жените Овен се нуждаят от ясен списък със задачи и планове за деня.

Жена Телец

Телецът трябва да се съсредоточи върху саморазвитието и творческото поле на 8 март. Пътят към успеха на тези жени е чрез самоусъвършенстване. Не се страхувайте да търсите съвет и помощ от вашите приятели, майка, баби.

Жена Близнаци

За Близнаци в Международния ден на жената астролозите силно препоръчват да се търси мотивация. Това е най-добрият ден за общуване с приятни хора, търсене на нови цели и задачи за близкото бъдеще.

Жена Рак

За Раците е полезно да се грижат за себе си - за външния си вид, състояние на духа. Много е вероятно на 8 март те да успеят да преодолеят най-неприятните страхове, неувереност в себе си. Можете да пазарувате, да се срещате с приятели.

Жена Лъв

Астролозите силно препоръчват на 8 март представителите на този знак да обърнат специално внимание на сферата на любовта. Всеки, който иска да се отърве от проблемите във връзката, трябва да се посвети на дома, семейството, любимия мъж.

Жена Дева

Девите на 8 март имат шанс да разберат какво наистина искат от живота. Това е много благоприятно време за преразглеждане на ценностите. Също така Девите в този ден имат голям късмет в творчеството, в работата, изостря се интуицията.

Жена Везни

Жените Везни на 8 март трябва да са у дома, заобиколени от близки или в самота. На този ден астролозите съветват да се обграждате само с тези, които разбират и обичат.

Жена Скорпион

За Скорпионите ключът към щастието в Международния ден на жената е страстта, любовта и желанието да бъдем по-добри. На този празник е по-добре да не седите наоколо, а да действате и възможно най-уверено.

Жена Стрелец

Стрелецът на 8 март се нуждае от промяна на обстановката. Този ден си струва да живеете не заради другите, а заради себе си. Ще бъде полезно да станете малко егоисти, да обърнете внимание на личните дела и проблеми. 

Жена Козирог 

Козирозите на 8 март трябва да се занимават с учене, придобивайки нови знания. Освен това е идеалният ден за пътуване, разширяване на кръгозора и нови запознанства. Ключът към щастието е любопитството.

Жена Водолей

Тайната на щастието на 8 март за Водолей е да изключи рационалността. Необходимо е да се действа така, както им казва сърцето, а не умът. Това е вълшебен ден за представителите на този Знак, особено за тези, които не се страхуват от спонтанни решения.

Жена Риби

На 8 март енергията на деня допринася за разрешаването на конфликти. Ето защо ключът към щастието за Рибите е желанието да се помирят с някой близък. На този ден можете да излезете извън зоната си на комфорт.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft