Старата мъдра вълшебница е подготвила подаръци за всички-Коя кесия си избирате

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Игри и тестове
Старата мъдра вълшебница е подготвила подаръци за всички-Коя кесия си избирате
12833
Старата мъдра вълшебница е подготвила подаръци за всички-Коя кесия си избирате

Всеки човек, някъде в дълбините на душата си, независимо от възрастта си, продължава да вярва в чудеса и магия.

Със сигурност, когато ссте били малки, сте обичали да четете приказки за добри магьосници, които изпълняват желания.

Днес ви каня да посетите една от добрите вълшебници и една далечна приказна страна. Представете си, че улиците на града са се превърнали в парк и се разхождате по неизследвана пътека. Разбрахте, че сте се изгубили в непознато място, всичко наоколо е обрасло с дървета. Поглеждате назад, за да се върнете назад, но клоните на дърветата блокират пътя ви. Решавате да продължите. Скоро тя тя ви води до покритата със слънце поляна. Веднага се почувствахте спокойни и с топлина в сърцето. В средата на поляната видяхте добродушна възрастна жена, която плете нещо.

Тя казва:

- Отдавна ви очаквам тук. Вие сте добър човек и заслужавате награда. Изберете торбичка с подарък от съдбата. Всичко, което е в нея, ще се реализира за 14 дни! "

Погледнете торбичките. Всички са красиви. Изберете торбичка. Благодарете на магьосницата и след минута ще се озовете в познатия парк.

И така, каква торбичка сте избрали и какво получавате:

Зелена ленена торбичка

Вашият подарък е финансово благополучие. Много скоро финансовите ви проблеми ще бъдат решени. Изчакайте попълването на вашия портфейл. Прекарайте тези пари за радост

Зеблена торбичка

Обикновен човек сте и съдбата ви е подготвила невероятна изненада. Вие ще получите изпълнението на три от вашите желания. Затова формулирайте това, което специално искате и го кажете на глас. Всички те ще започнат да се сбъдват много скоро.

Червена торбичка

Имате радост и любов. Очаквайте приятни събития в най-близко бъдеще. Те буквално превръщат живота ви с главата надолу. Ще се носите на крилата на любовта.

Златна торбичка от коприна

В торбичката има щастие. Най-простото, човешко. Той се нуждае от време, за да се отвори. В близко бъдеще ще го почувствате. Ще бъдете посветени в много неща. Приятни промени нахлуват в живота ви.

Кафява торбичка

Торбичката съдържа късмет. Така че не се колебайте да се заемете с всеки бизнес - ще имате късмет във всичко. През следващите два месеца не можете да се тревожите за нищо. Съдбата е на ваша страна.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft