Старите чаши блеснаха в нова светлина- как да използваме счупените или напуканите съдове, страхотна идея

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Старите чаши блеснаха в нова светлина- как да използваме счупените или напуканите съдове, страхотна идея
25609
Старите чаши блеснаха в нова светлина- как да използваме счупените или напуканите съдове, страхотна идея

Сигурни сме, че много от нашите читатели харесват домашните изделия. Освен това намираме за много вдъхновяващо да дадем на старите неща втори живот . Вярно, сили и време за това не винаги се намират. В края на краищата, след работа, готвене и почистване, се уморяваме много. В допълнение, дори счупена чаша може да развали настроението ни

Ако имате такава неприятности, не бързайте да се разстройвате и хвърляйте любимата си чаша в кошчето . Освен пепелник, мерителна чаша и импровизирано прасенце, тя може да ви служи и по-оригинално. И ето доказателството!

За да направите красива и удобна чаша за моливи, четки за зъби или свещник, ще ви трябва следните подръчни материали: ножици, лепило, канап, дантела и панделки, изкуствени цветя, мъниста.  Но от самото начало трябва да обезмаслите самата чаша .

След като обезмаслите чашата, използвайте клещите, за да премахнете останалите части. Внимавайте да не се нараните. На следващо място, шкуркайте с шкурка, за да смилате неравностите на мястото на дръжката. Ако не харесвате шарката на халбата, боядисайте я в бяло или какъвто и да е пастелен цвят.

Когато боята изсъхне, започнете да прикрепяте бижута с пистолет за лепило . Чаша за моливи може да украсите с канап и изкуствени цветя. Първо, лепило се нанася в кръг и около него веднага се навива канап. Залепете краищата на цветните стъбла, скривайки ги горните кръгове на въжето.

Украсихме чашата за четки за зъби с дантела, допълвайки я с половинки мъниста. В допълнение към лепилото, ние допълнително фиксирахме декорацията с универсален лак . А свещникът  изрисувахме и украсихме с мъниста и пеперуди. За да фиксирате свещта, препоръчваме ви да разтопите част от восъка и да поставите цялата в нея.

Не се ограничавайте само с тези опции за декор. Такива модели също изглеждат доста стилни във всяка от стаите.

А вие как преобразувате неща , които вече не използвате по предназначение? Кажете ни идея за следващия материал!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft